Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хакнаха сайта на Министерство на земеделието

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хакнаха сайта на Министерство на земеделието

Турски хакери протестираха срещу Волен Сидеров и Атака, като хакнаха сайта на Министерство на земеделието и горите.На хакнатия сайт се показва видео с привърженици на Атака, които рушат турски паметник-чешма с кирки.от официалния правителствен сайт има препратка къмwww.government.bgwww.mzgar.government.bg където "посланието".Протеста е срещу "бездействието на българските институции.В миналото, същите хакери многобройно са правели същото със сайта и форума на Атака.
    Още подробности от Dnevnik.bgОще подробности от Actualno.comВсе още се зарежда:http://www.mzgar.government.bg/http:...government.bg/ Просто съм бесен. Надявам се българските хакери да им покажат какво могат , защото българския саът не е хакнат, а само е пусната препратка. Може би участват и вътрешни хора. Интересно какво ще кажат довечера в новите.

...аз също съм бесен, но не само на турската групировка, а и на наще скапани говеда, които са ги предизвикали....според мен с подобни изяви, единственото, което може да се случи е глупав конфликт........мисля, че миналото трябва да се остави и да се гледа напред. Навремето турците може и да са размахвали ятагани, ама сега тичаме на пистата в Истанбул, за да гледаме формулата заедно и по комшииски......супер яка тъпня, която е толкова безмисленна..............

Коментар

Добре че миналата година отказах на същото това министерство разработката на сайта им ... сега щеше да го изпина мойта фирма Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Добре де, тея като са турци, що хакват сайта на едно от турските министерства на България?
        Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
        Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Напълно съм съгласен с Авео . Точно за безсмислеността става въпрос. Първо на кой е било нужно да се прави паметник за
          Паметникът е издигнат в памет на трима турци, екзекутирани за серия атентати през 1984-86 г., включително и този на гара Буново, при който бомба беше поставена във вагон за майки с деца и загинаха невинни български граждани.
          Второ защо е било нужно да се съсипва след като така и така е сложен. Просто излишни провокаций и големи "отворковци" от всякъде...Работили сме и работим с турски фирми и винаги са били точни и коректни. Бил съм и на почивка там и си прекарах супер. Дори говераха на български/руски/сръбски. Въобще съм с положително отношение към днешна Турция. Даже колата ми е правена там.

Коментар

Sko написа:
            Добре де, тея като са турци, що хакват сайта на едно от турските министерства на България?
            Защото не са турци Не им омръзнаха тези ДС номерца. Дойдат избори и айдееее...
            no pain no pain

Коментар

Working...
            X