Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чак да не повярваш...бързо изплащане на застраховка!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чак да не повярваш...бързо изплащане на застраховка!

Колеги, оня ден една "шофьорка" се пробва да направи обратен завой от най-дясната лента на "забранено завиване в обратна посока", без мигач и най-важното - без да погледне в огледалото и в следствие на това пострада Орелчето... Брат ми не можа да избегне удара, въпреки че направи всичко възможно. На нея й написаха акт, а на другия ден ние бяхме в ЛевИнс за описване на щета. Тъй като искахме да видим колата и на стенд за предница, оставихме огледа отворен. Днес сутринта се обадихме на агента, че няма поражения отдолу, и след два (2) часа се обади да си вземем парите!!!!На всичко отгоре за счупен мигач, не много огънат калник и леко деформирана предна броня изплатиха 330 лв суха пара (ремонтът по първоначални информации от майстори и магазини ще излезе около 100-тина лева)...Браво на тези застрахователи!Още не мога да повярвам...P.S. Става въпрос за Гражданска отговорност, не за Каско.

На колега му се случи нещо подобно, той е със стар WV и му платиха пак около 300лв, от гражданска. Ремонта му излезе под 100лв (почерпи , така че не е нещо необичайно
    Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
    http://fiat.comnet.bg/

Коментар

bellew написа:
      На колега му се случи нещо подобно, той е със стар WV и му платиха пак около 300лв, от гражданска. Ремонта му излезе под 100лв (почерпи , така че не е нещо необичайно
      Е може да пробвате и с ДЗИ. Два месеца постоянно досаждане и жалби до комисията за финансов надзор.Търсене на удостоверения за влязло в сила на наказателно постановление.Което според акона не би трябвало да се изисква от мен ама за да стане работата и да не ме мотаят се разходих и им го извадих.И за капак пак се опитаха да ме мотаят че нямали копие от наказателното постановление.попитах ги тогава сувсем учтиво дали не им трябва и нотариално заверен препис от кръщелното на виновния и ги уведомих че съм си пускнал жалба до КФН.И познайте какво стана. 24 часа след това сумата ми беше в сметката.Даже се постараха да ми замажат очите като ми изплатиха и смешната сума 2,5лв. държавна такса за удостоверението.Не си ли знаеш правата те правят на маймуна.И много се радвам колега че има такива отговорни компании.
      BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

колега, добре огледай найстина пораженията- аз имах случка, удариха ме отзад и отидох да си взема гражданската от дзи на виновния. аупуха ми ръмжеше преди удара, но от удара беше леко кривнат, спукана броня, имах спукан стоп отпреди удара, под бронята имах едно ухо криво. платиха ми 150 лв за всичко това, като нещата отпреди удара ги минах при тях това според мен е единствения начин да ги прекараш ти, а не те теб, като имаш отпреди удара и ги караш да ти ги платят. оправих си всичко сам и реално не ми излезе нищо, но ако не бях казал стоп и гърне щяха сигурно 20 лв да ми дадат. и аз ги чаках 2 месеца, докато не се обадих на рдонина адвокат и на другия ден ми платиха
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
        X