Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за теб купона май ще е до сутринта

Коментар

blondi_74 написа:
      за теб купона май ще е до сутринта
      Като се има впредвид, че пия 3-то кафе направо съм си изкупонясвал до към 8 :P Лошото е че вече и то не помага В стара Загора какви купони има в Сряда вечер ?
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

По принцип купони има всяка вечер, но аз май за втори път пропускам този тук, каних се да не заспивам, като приспивам малката , ама то отиде..

Коментар

много писане ,много нещо стражаря не се е включил, пак се губи някъде

Коментар

blondi_74 написа:
            Ама ти и четеш какво са писали ли
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
              blondi_74 написа:
              Ама ти и четеш какво са писали ли
              ми как с Ирка само се разминаваме

Коментар

И аз почетох сега малко назад. Разбрах, че една колежка щяла да има бал догодина и ше ходим голямуту форум с колона от фиати :D мисля да поразходя "Ибаси машината" до Стара Загора за случая :П
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Идеята е хубава, макар че може да не чакаш другата година за посещение на Ст.З. четох за Китен, с Ирка бяхме говорили на последната среща за това, ако уточнят и дата ще е хубаво

Коментар

blondi_74 написа:
                    Идеята е хубава, макар че може да не чакаш другата година за посещение на Ст.З. четох за Китен, с Ирка бяхме говорили на последната среща за това, ако уточнят и дата ще е хубаво
                    Като изключим последната година (бях в Приморско) в Китен ходя 5 години поредни. Много ми допада там
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Нета ми беше забил и чак сега успях да вляза ,най-вероятно си свършил нощната смяна, че вече съмна В Китен е много хубаво, ходила съм последно преди не знам колко години, имаше един тих залив с водопад от морска вода, и заведение където ти сервират питието на плажа до хавлийката мокър бар и други глезотийки, казваше се Зангадор , беше си супер....чак се размечтах....

Коментар

Ichkin написа:
                        догодина предлагам да си направим една среща с преспиване и да отидем поне 30 фиата от форума ескорт на бала
                        По план график до тогава трябва да съм продал Стилото и да съм с ГоуфИ, за авторитет на колоната
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Че на Китен е хубаво - спор няма! Обаче като няма пусната тема по въпроса, стана така, че заралиите вече имат организирано за края на юни на Копринка и двете май ще съвпаднат.

Коментар

///// написа:
                            Че на Китен е хубаво - спор няма! Обаче като няма пусната тема по въпроса, стана така, че заралиите вече имат организирано за края на юни на Копринка и двете май ще съвпаднат.
                            Комбинация две в едно,за копринка темата си беше първа, но и от Китен не бих се отказала кой се отказва от купони

Коментар

Ами не знам как ще стане, ако датите съвпаднат - 250 км едно от друго.

Коментар

Да комбинираме датите, на Копринка едната седмица, на Китен другата, много обичам морето, но предпочитам да съм с бандата при буболечките много е важно и мнението на останалите, би трябвало да пуснем темаП.П.Вече я пуснах.

Коментар

Working...
                                X