за теб купона май ще е до сутринта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
-
blondi_74
По принцип купони има всяка вечер, но аз май за втори път пропускам този тук, каних се да не заспивам, като приспивам малката , ама то отиде..
Коментар
-
blondi_74
-
blondi_74
bachev написа:blondi_74 написа:много писане ,много нещо стражаря не се е включил, пак се губи някъде
Коментар
-
blondi_74
Идеята е хубава, макар че може да не чакаш другата година за посещение на Ст.З. четох за Китен, с Ирка бяхме говорили на последната среща за това, ако уточнят и дата ще е хубаво
Коментар
-
blondi_74 написа:Идеята е хубава, макар че може да не чакаш другата година за посещение на Ст.З. четох за Китен, с Ирка бяхме говорили на последната среща за това, ако уточнят и дата ще е хубавоFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
blondi_74
Нета ми беше забил и чак сега успях да вляза ,най-вероятно си свършил нощната смяна, че вече съмна В Китен е много хубаво, ходила съм последно преди не знам колко години, имаше един тих залив с водопад от морска вода, и заведение където ти сервират питието на плажа до хавлийката мокър бар и други глезотийки, казваше се Зангадор , беше си супер....чак се размечтах....
Коментар
-
blondi_74
///// написа:Че на Китен е хубаво - спор няма! Обаче като няма пусната тема по въпроса, стана така, че заралиите вече имат организирано за края на юни на Копринка и двете май ще съвпаднат.
Коментар
-
blondi_74
Да комбинираме датите, на Копринка едната седмица, на Китен другата, много обичам морето, но предпочитам да съм с бандата при буболечките много е важно и мнението на останалите, би трябвало да пуснем темаП.П.Вече я пуснах.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар