Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Дидооооооооо, подраних с темата, можеш ли да я пуснеш след 12?
    от бързаш като пуле пред майка си ?
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Irka_fihi написа:
      vital написа:
      Всички се побъркаха по новата колежка
      Което значи, че не сте хомо...
      Ееееееее как може да си го помислиш

Коментар

Irka_fihi написа:
        Дидооооооооо, подраних с темата, можеш ли да я пуснеш след 12?
        Не става.
        Irka_fihi написа:
        vital написа:
        Ало, ало. За щерката говорите.

Коментар

Хахахаха ... Аз да дам ценната информация, че явно едни катаджии не са си направили норматива на България и сцепват наред ... принципно там не седят полицаи, ама тез са изхитряли ... след еко-то ...
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

naskobg написа:
            Irka_fihi написа:
            vital написа:
            Да де, да де,и все хубави работи! Пак ще го кажа - остави щерката, за рождения ден нищо не казваш...
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Ichkin написа:
              Хахахаха ... Аз да дам ценната информация, че явно едни катаджии не са си направили норматива на България и сцепват наред ... принципно там не седят полицаи, ама тез са изхитряли ... след еко-то ...
              Нека висят, като прани гащи там, на нас си ни е екстра на чат с приятели !
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Irka_fihi написа:
                naskobg написа:
                Irka_fihi написа:
                vital написа:
                Да де, да де,и все хубави работи! Пак ще го кажа - остави щерката, за рождения ден нищо не казваш...
                Ко да кажа? Остаряваме бавно ........ Иначе тогава сигурно ще съм с нея.

Коментар

Кажи сега къде ще е купонът и да видиш как се изсипва половината форум на мястото на събитието!
                  Ванга

Коментар

kosta написа:
                    Ichkin написа:
                    Нека висят, като прани гащи там, на нас си ни е екстра на чат с приятели !
                    Аз ходик до макдоналдса за храна, че ... бях примрял На отиване, се извеях бързичко и добре, че бяха спряло няк’ъв ... не видях какъв А на връщане по-бавно да ги огледам ... бяха спряли комби це-дка и шофьора си беше в колата, а те в патрулката ... .значи пишат Иначе верно си ни е добре тука :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Добре си пуснала темата, мари Ирке! Тъкмо навреме е - нищо й няма!

Коментар

Е, дееееееее, мизерник, що каза храна? Другият път като идваш - да ми донесеш ДВА ябълкови пая от Мак’Доналдс, малииииииии, умрем за тях!!
                        Ванга

Коментар

А не ям такива ... бухам само сандвиченца, дет са на по една хапка ... Щот няма бобец :D
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

///// написа:
                            Добре си пуснала темата, мари Ирке! Тъкмо навреме е - нищо й няма!
                            Ба, подраних малко, ма то от мерак... Па се чудя - ше ли да спя тая нощ?
                            Ванга

Коментар

Аре стига с тая храна, че дюнержииницата по това време вероятно е затворила а не ми се ядат мазни баници

Коментар

Ichkin написа:
                                А не ям такива ... бухам само сандвиченца, дет са на по една хапка ... Щот няма бобец :D
                                Казвай ко друго ти се яде - да ти забъркам. :D Коста - пържени картофи със сиренье. Ша зема да си отворя кръчма - "При старата пача"
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X