Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За едни добър вечер,за други лека нощ
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Още малко и аз съм натам

Коментар

На всеки му идва реда
        Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov що така,много рано си лягате във вашия край , VIN какво стана с празника на розата?

Коментар

blondi_74 написа:
            V.Vencislavov що така,много рано си лягате във вашия край , VIN какво стана с празника на розата?
            Ми де да знам що...щото Сънчо подранява
            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
              blondi_74 написа:
              Ми де да знам що...щото Сънчо подранява
              ето ти една приказка за лека нощ http://vbox7.com/play:6a1d23bb&al=1&vid=

Коментар

blondi_74 написа:
                Рано е още, има време

Коментар

Брех,че и мене ли ме изпращате за лека нощ
                  Clube do Marea!

Коментар

Ми Венци предположих, че като каза че отиваш натам и ми прозвуча като "лягам си" и за да не чакаш сънчо, реших да го сменя за една вечер Вин, това е хубав празник и ще е добре да го посетим с останалите от бандата

Коментар

Заповядаите, покани няма да изпращам но за съжаление май само съботата ми е свободна

Коментар

VIN написа:
                        Заповядаите, покани няма да изпращам но за съжаление май само съботата ми е свободна
                        току-що четох програмата за празника, петък,събота и неделя ще бъде най-интересно

Коментар

blondi_74 написа:
                          VIN написа:
                          току-що четох програмата за празника, петък,събота и неделя ще бъде най-интересно
                          Само в събота съм свободен, ако се съберете заповядаите ще направим една срещичка, може и до язовира да отскочим да видим какво е положението

Коментар

Лека нощ и от мен

Коментар

супер ,предполагам че и колегите ще са съгласни, абе стражаря нещо не го виждам тази нощ , не е от тия които се губят , къде се покри

Коментар

blondi_74 написа:
                                супер ,предполагам че и колегите ще са съгласни, абе стражаря нещо не го виждам тази нощ , не е от тия които се губят , къде се покри
                                До магазина за бира сигурно

Коментар

Working...
                                X