Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

глей го ти как бърза да ме изгони, няма да те викам за масажист спокойно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Ехеее,Живко гледай само яко оферти ти предлагат
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Ъъъъъ - не те гоня, казах ти че съм тука. Изсуши ли я таз коса най-после?

Коментар

V.Vencislavov написа:
          Ехеее,Живко гледай само яко оферти ти предлагат
          Нищо подобно - офертите са към Пецата!

Коментар

хахахахаха не се разбрахте нещо момцине се занасяй те с кака ви Роси

Коментар

Ами като се появи ще ги види тогава
              Clube do Marea!

Коментар

абе бат Живко ще взема V.Vencislavov за ученик а той да оправи страха на стажара

Коментар

rosi написа:
                  хахахахаха не се разбрахте нещо момцине се занасяй те с кака ви Роси
                  Clube do Marea!

Коментар

От какво си се уплашил, че бе, Венци? Аз днес си карам, свиркам си на абитуриентите и ми е едно такова... закачливо. И по едно време - в едно абитуриентско беемве кабрио какво да видя неква мацка, прилича на Чубака от звездни войни! Изтръпнах!

Коментар

:D За какво става дума,аз за друго използвах онази емотиконка
                      Clube do Marea!

Коментар

Здравейте нощни птици, как сте? Живко къде се изгуби снощи, най редовния си уж а се губиш от време на време тука до един часа ме държа Пецата докат не свърши бирата не се отказва, ама после и втора отвори май

Коментар

///// написа:
                          От какво си се уплашил, че бе, Венци? Аз днес си карам, свиркам си на абитуриентите и ми е едно такова... закачливо. И по едно време - в едно абитуриентско беемве кабрио какво да видя неква мацка, прилича на Чубака от звездни войни! Изтръпнах!
                          Е то това пак добре,лошо е ако се видял Джаба от "Междузвездни войни" :D
                          Clube do Marea!

Коментар

лека вечер от мен поне за сега

Коментар

На мен много ми хареса една с панделка на дупето като подарък опакована

Коментар

А, здрасти! Ами снощи се разхождах в морската. И имаме военно исторически музей там - експонатите са на открито и могат да се гледат. Повечето датират от времето на втората световна война. Гледам си ги аз (както винаги) и по едно време неква патрулка излиза от една алея и за малко да ме сгази - добре, че направих крачка напред. И куката отвътре ми вика: Бе ти ко гледаш? Документи имаш ли? Иди му обяснявай, че като на инженер са ми интересни конструктивните постижения по него време. Дадох личната карта и ония ме проверяваха сред издирваните. Баси кухите лейки. Това ни е полицията. Никакво уважение. Аз какво съм - говедо някакво там. Няма - добър вечер, полицай еди кой си документите, ако обичате за проверка. Скапано ми беше и не писах.

Коментар

Working...
                                X