глей го ти как бърза да ме изгони, няма да те викам за масажист спокойно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
floks
-
floks
-
///// написа:От какво си се уплашил, че бе, Венци? Аз днес си карам, свиркам си на абитуриентите и ми е едно такова... закачливо. И по едно време - в едно абитуриентско беемве кабрио какво да видя неква мацка, прилича на Чубака от звездни войни! Изтръпнах!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
floks
-
А, здрасти! Ами снощи се разхождах в морската. И имаме военно исторически музей там - експонатите са на открито и могат да се гледат. Повечето датират от времето на втората световна война. Гледам си ги аз (както винаги) и по едно време неква патрулка излиза от една алея и за малко да ме сгази - добре, че направих крачка напред. И куката отвътре ми вика: Бе ти ко гледаш? Документи имаш ли? Иди му обяснявай, че като на инженер са ми интересни конструктивните постижения по него време. Дадох личната карта и ония ме проверяваха сред издирваните. Баси кухите лейки. Това ни е полицията. Никакво уважение. Аз какво съм - говедо някакво там. Няма - добър вечер, полицай еди кой си документите, ако обичате за проверка. Скапано ми беше и не писах.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар