Абе не ви знам кога шъ додете тука да ви покажа как се свалят кила с пиене, ама да ми минат практиките и мисля да се организираме няколко коли да ви навестим срещата ... Ама за сега са само мисли, че в повече ми идва напоследък всичко и ... очаквам пак да изригна тия дни върху някой засякъл ме ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
Ichkin написа:Абе не ви знам кога шъ додете тука да ви покажа как се свалят кила с пиене, ама да ми минат практиките и мисля да се организираме няколко коли да ви навестим срещата ... Ама за сега са само мисли, че в повече ми идва напоследък всичко и ... очаквам пак да изригна тия дни върху някой засякъл ме ...
Коментар
-
blondi_74 написа:z_sutrov написа:Мда работим ли работим и чакам с нетърпение петък да кацна в зарата и да се започне една пукница та чак до неделя към следобяда. То мероприятие след мероприятие ще са.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:blondi_74 написа:z_sutrov написа:Мда работим ли работим и чакам с нетърпение петък да кацна в зарата и да се започне една пукница та чак до неделя към следобяда. То мероприятие след мероприятие ще са.
Коментар
-
blondi_74
-
blondi_74
-
Ichkin написа:Абе не ви знам кога шъ додете тука да ви покажа как се свалят кила с пиене, ама да ми минат практиките и мисля да се организираме няколко коли да ви навестим срещата ... Ама за сега са само мисли, че в повече ми идва напоследък всичко и ... очаквам пак да изригна тия дни върху някой засякъл ме ...
Коментар
-
blondi_74
strajaro написа:blondi_74 написа:strajaro написа:аз се почивам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар