Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я да почваме нощта вече.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Малко е рано, но да я мятаме!

Коментар

Е айде сега рано. Я кажи Коста къде ще отварят магазин във Варна?
        Ex.Opel Astra

Коментар

Всъшност - накрая на Варна. Демек - на другия край. Почти извън Варна. Утре ще се видим на по бира с него и с Жоро - GTipo. И двамата ми са нагости служебно.

Коментар

Добър вечер!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Ха, добра вечер, булка. Ний с адаша си говорим само. Тоз форум трябва да го кръстим на Живковците и Живките.

Коментар

Па говорете си, не ми пречите, пък некои маймуняци са на концерт на DC...
                Ванга

Коментар

Аааааа, знайм ний! Дан’ прегракне само! Аз само снимка с неговия билет си направих. Ейййй - с на капитана билета да се снимаш! Тоз билет да не е неговия?
                  Прикачени файлове

Коментар

Ми чий да е?????????Абе Живко, ти са напи, бре!
                    Ванга

Коментар

Отворих си тука една бира. Само една, ма от мойте - трилитрова. Бат Кирчо и той на стадиона да гледа "мача".

Коментар

Знаем ги ние тия, твойте бири! Бутилката веке е към края си, нали? И за бат’ Киро знаем, че е на "мач". Преди малко ми врътнаха една шайба да чуя ино парче директно от стадиона.
                        Ванга

Коментар

Тъй вярно, мейджър! Към края си е! Да врътна една Жица на стадиона да чуя какво става.

Коментар

Абре адаш аз мислех, че ти ще ходиш наистина на концерта като те видях с билет на снимката.А я кажи на кой край на Варна ще е магазина и като този в София които отвориха ли ще е?
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Ай ем он а хаааайлей оф хелл,тъм-таръ-тъм-тарарам,но стоп сайнс,но спеед лимиииииитс ...
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Имам пряка връзка със стадиона. Тоя Енгъс ноу гъделичка китарата.

Коментар

Working...
                                X