Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За кормилото ли течността?

Коментар

дам

Коментар

Ооооо - голям купон. Няма да скучаеш. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 То и аз трябва да я сменя на Живето, ама ще почака - друг път. Иначе течност съм приготвил.

Коментар

нещо май злорадстваш над мойта мъка,а? но съм решила да зарадвам марчето и ще стане

Коментар

rosi написа:
            нещо май злорадстваш над мойта мъка,а? но съм решила да зарадвам марчето и ще стане
            Нищо подобно. Сменял съм хидравличната течност на мареа и знам какъв купон голям е. Забрави за скуката. Подготвям те психически. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

май ще се поизпотя така както чета -такива мисли ме обземат но първо живителната течност да купя пък после да му мисля

Коментар

Живителната течност е с алкохолен градус

Коментар

ще си опия колата и няма да ме слуша бе човек, тя тази течност за мен за нея по слаб градус, че нали е голям кораб

Коментар

Аха! Тоз кораб докат завие... Мани мани! Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 Ами карай само направо. Каква течност си си избрала? Да не е водка?

Коментар

четох за кораба тутела и мисля да се разходя до магазина да проверя за какво става въпрос и после да запретвам ръкави и да се боря, а иначе с нея ли съм само вода и сокове че.............нямам нерви да се разправям с полицаи

Коментар

Ахам - Тутела Савой клуб трябва! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

ха знаеш ли , че днес трябва да черпят всички с имена Кирил и Методи

Коментар

Ъъъъъ! Верно! Ади да почерпят и да са живи и здрави!

Коментар

така така но аз и утре съм с кораба в голямата лудница и ще мина с вода само, днес си мислех ,че няма да има движение но уви сбърках, а колко спокойно беше тез 4 дни

Коментар

Дам - наистина беше спокойно 4-те дни и във Варна. От днес лудницата пак е пълна. Ти ще ходиш ли на концерта на ейсидиси?

Коментар

Working...
                                X