Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пак сме само от стз

Коментар

strajaro написа:
      пак сме само от стз
      Глупости!

Коментар

Не сте само от Стара Загора!

Коментар

тва вече е друга работа

Коментар

бива
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Имам въпросителна към софиянци.Първо, много поздрави на Фандъкова и Б.Борисов.Момченце от провинцията съм и не знам дали е възможно или не, но ми се струва налудничево да няма директна връзка от централна автогара до летище София. Има вариант с прикачване на хотел Плиска, но не ме устройва, тъй като ще сме 2-ма човека с ОГРОМНИ багажи.Препоръчайте ми как да се придвижа, ако не успея да намеря някой да ме закара до летището. Чета по форумите, че таксито излизало 10-тина лв.Очаквам мнения. Благодаря предварително.PS: Пък ако има мераклия от форума да ме закара..естествено ще си платя.PS2: Забравих да спомена, което мисля е важно, че полета в двете посоки ми се пада в събота.

Коментар

Боби, то ний си имаме форумско такси в София. Колегата с мултиплата. Телефона му даже е в темата за телефоните.

Коментар

За него бях забравил. Ще му пише като дойде време да се разберем. Как му беше ника, че в момента не се сещам

Коментар

coolboby написа:
                    За него бях забравил. Ще му пише като дойде време да се разберем. Как му беше ника, че в момента не се сещам
                    kik73bg-Калин- 0887723661 Ще чакаме ако не сувенири,поне снимки
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Снимки у фейса, подаръци ..другия път Пък за модераторите може по една топка моцарела да донеса

Коментар

coolboby написа:
                        Снимки у фейса, подаръци ..другия път Пък за модераторите може по една топка моцарела да донеса
                        ЕЕЕййййй,модератор да си на тия времена .Нема да умра от глад Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Виж и една бутилчица винце да донесеш че моцарелата трудно я преглъщам.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Вода у вас нямате ли? ))Поздрав за всички модератори http://www.vbox7.com./play:612c38adh...=1&vid=1566091

Коментар

Малко извън темата ...въпросът ми е Фиат Браво JTD може ли да бие 1,2 ; 1,4 ; 1,6 ; 1,8 ; браво бензин ???който има наблюдения да пише как върви колата колко гори и бегачка ли е ??
                            Fiat fen

Коментар

denito_trg написа:
                              Малко извън темата ...въпросът ми е Фиат Браво JTD може ли да бие 1,2 ; 1,4 ; 1,6 ; 1,8 ; браво бензин ???който има наблюдения да пише как върви колата колко гори и бегачка ли е ??
                              Браво жтд пада от пунто 1.1,тоест хич не върви.Би трябвало да гори малко,ама гори като браво хгт - демект много ! В крайна сметка излиза,че не е бегачка и че гори много.П.П Търсачка !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ха, добра вечер
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X