Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

питам просто, да ви дам мойта но как ще се издокарате толкова рошави незнам Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

///// написа:
      Ний тука цяла библиотека с книжки си имаме. Мойта щяха да я поотнемат, щот ми вървял фиата.
      Аз затова карам зад някой батко с лъскава кола и те спират него.Знаят, че той ще им даде повечко пари от мене. Ама кога ли ще ме избомбят и мене незнам.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov абе аз съм там където най малко ме очакват винаги на неудобното място то и аз карах бързичко по цариградско но нали остарявам и взех да карам по нормално докато някой не ме издразни, та очаквам да ме поздравят с някоя снимка

Коментар

Коментар

лека от мен

Коментар

Доскучахме ли ти вече?

Коментар

С колко отгоре те лепнаха?
                Ex.Opel Astra

Коментар

Коментар

Бил си на косъм да ти вземат книжката.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Коментар

Ади и аз се потапям вече! Лека и спокойна вечер ви пожелавам!

Коментар

Е вземат я ако си с 30 над допустимото. Ти си бил с по-малко. А за винетка не вземат книжка. За паричните знаци все едно не си го казал, че като те емнат утре гледай какво става. Няма оправия.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Да ... добре, че си го редактирал, щот то т’ва никой не го прави ... как ... Обаче се издразних онзи ден като гледах интервю по телевизията и един келеш го спират на караулката за Пловдив, и идиота почва да казва, че е доволен че му взимат стотинките и дано остана така ... е ти ако искаш и запис направи и го пусни по Си Ен Ен, па цел живот ще е така ... Абе ... тъпи хора до болка дагоева ... мълчете си, трайте си и си карайте ... за к’во да го говориш .... Дано се осъзнаят навреме тия келеши, че на сума ти народ хляба от ръцете ще вземат ...
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Има ли будни?
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                                Има ли будни?
                                Има.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X