Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    ///// написа:
    Това не са оправдания. Всъщност... Желанието е важно. Ако го имаш - решение ще се намери. За другия път те искам на линия.
    Аз ти предлагам да минеш другият път не през Бургас да забереш някой, а за по-напряко през София и да я забереш за следващата среща. То май вече си свикнал .
    Туй мойто адаш - много немирен

Коментар

палува нещо ще мина през загората да го видя какви ги върши аз кака ли съм или лукова глава?

Коментар

То и аз съм обeщал едно посещение в Варна.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ам чи кък! Аз вече трябва да пусна тема за следващата форумска среща.

Коментар

кога пък го реши, хората са изпразнили джобовете с тези празници а ти за среща се сети

Коментар

Аз мойте пари за празниците ги изхарчих за количката.Даже продължавам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

подновяваш ли я?

Коментар

Ееее. Ма то вече си е традиция - всеки сезон - среща. Имаме и извънредни срещи. Аз съм на принципа - времето не мога да върна и сега е момента. Друг път няма да се случи.

Коментар

rosi написа:
                    подновяваш ли я?
                    Обновявам,подновявам,разкрасявам.

Коментар

взели книжката или още не си?и къде мислиш да е срещата този път?

Коментар

Във вторник ще я взема, а срещата ще е... ми където решим. Още има време до лятото.

Коментар

rosi написа:
                          взели книжката или още не си?и къде мислиш да е срещата този път?
                          Взех я.Оставих я в КАТ Стара Загора,малко да и се порадват,ама вторник мисля да си я взема обратно.

Коментар

ха абе на вас да не са ви взели книжките

Коментар

Ний тука цяла библиотека с книжки си имаме. Мойта щяха да я поотнемат, щот ми вървял фиата.

Коментар

rosi написа:
                                палува нещо ще мина през загората да го видя какви ги върши аз кака ли съм или лукова глава?
                                Ако мене ще ме търсиш в Зарата, аз там прилитам по-рядко и само на път за Смолян или София. Иначе съм си в Бургас.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X