blondi_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
Сори, на мен ми се стори че е от форумната среща . Е, половинката ще я намериш когато му дойде времето всеки това иска, аз така и не намерих моята и се спрях вече с търсенето... ..
Коментар
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ichkin написа:Ко съ обяснявате ... днеска ми останаха от ултра мега гига срещата ... очите ми останаха по една много гадна алфа ... Вие тука за жени ми говорите ... ай сиктир уе ...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:Ichkin написа:Ко съ обяснявате ... днеска ми останаха от ултра мега гига срещата ... очите ми останаха по една много гадна алфа ... Вие тука за жени ми говорите ... ай сиктир уе ...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:liverpool235 написа:Ichkin написа:Ко съ обяснявате ... днеска ми останаха от ултра мега гига срещата ... очите ми останаха по една много гадна алфа ... Вие тука за жени ми говорите ... ай сиктир уе ...Ichkin написа:Да кажеш нещо против алфата ли ... Видя я ... не вярвам да кажеш нещо :DФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар