Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blondi_74 написа:
    z_sutrov как е нощната смяна попара тебе какво те хванаха мераците да се жениш ...и това от скоро май..
    Е не е от скоро и който ме познава знае,обаче още не мога да си намеря половинката с която да си личи,че мога да живея цял живот.Още съм в очакване.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Сори, на мен ми се стори че е от форумната среща . Е, половинката ще я намериш когато му дойде времето всеки това иска, аз така и не намерих моята и се спрях вече с търсенето... ..

Коментар

blondi_74 написа:
        z_sutrov как е нощната смяна попара тебе какво те хванаха мераците да се жениш ...и това от скоро май..
        Снощи не бях нощна. Във вторник съм нощна чак.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

А, добра вечер
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Бона сера!

Коментар

///// написа:
                Бона сера!
                Кой ша сера? хахаха Как сте бе бандата?
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз съм във форма! Ама форума дреми.

Коментар

///// написа:
                    Аз съм във форма! Ама форума дреми.
                    Абе заеби.Нещо темите направо заглъхнаха.Ще сменяме форума май?
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ми вече са пияни хората и бият жените си!

Коментар

Ко съ обяснявате ... днеска ми останаха от ултра мега гига срещата ... очите ми останаха по една много гадна алфа ... Вие тука за жени ми говорите ... ай сиктир уе ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                          Ко съ обяснявате ... днеска ми останаха от ултра мега гига срещата ... очите ми останаха по една много гадна алфа ... Вие тука за жени ми говорите ... ай сиктир уе ...
                          Кви алфи ,кви пет лева бе..До сега съседа си изкарваше кучето му от нашия двор,а това куче е като некво прасе... Смешното е,че преди 1 месец аз си изкарвах помяра от неговия двор в 2 часа през ноща..А още по смешното е,че и двете кучета са мъжки,а нещо са се харесали и се плаша на къде отива тоз свят..
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                            Ichkin написа:
                            Кви алфи ,кви пет лева бе..До сега съседа си изкарваше кучето му от нашия двор,а това куче е като некво прасе... Смешното е,че преди 1 месец аз си изкарвах помяра от неговия двор в 2 часа през ноща..А още по смешното е,че и двете кучета са мъжки,а нещо са се харесали и се плаша на къде отива тоз свят..
                            хахахаха и кое е пасивно и кое активно?Куче-гей.Води го в България търси талант.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да кажеш нещо против алфата ли ... Видя я ... не вярвам да кажеш нещо :D
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

popara801 написа:
                                liverpool235 написа:
                                Ichkin написа:
                                хахахаха и кое е пасивно и кое активно?Куче-гей.Води го в България търси талант.
                                Чудя се..Ама си мисля,че това мойто е активното,че още от малко налиташе на мъжки,ама се се надявах,че е малко и тъпо и ще излезне от пубертета и ще се осъзнае ама уви,остана си тъпо куче пе*ал..Но никога не съм вярвал,че ще влезне в афера с съседското куче..
                                Ichkin написа:
                                Да кажеш нещо против алфата ли ... Видя я ... не вярвам да кажеш нещо :D
                                Алфичката беше готина,нищо не съм казал..
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X