не точно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
floks
-
blondi_74
-
blondi_74
ама вие сериозно спите...щом и стражаря заспа.... пък уж не спял....ха сега спи и сънувай как носиш мед на следващата среща...че обещаното си е обещано
Коментар
-
power66 написа:Хей,от кога си търся да си закупя качествен мед,а то сме имали във форума .Само че ми е малко далече, но като ходя към Гълъбово мога да си взема ,ако знам къде да намеря strajaro.Май няма будни вече а........?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:power66 написа:Хей,от кога си търся да си закупя качествен мед,а то сме имали във форума .Само че ми е малко далече, но като ходя към Гълъбово мога да си взема ,ако знам къде да намеря strajaro.Май няма будни вече а........?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Адашче, като каза за баба Меца и медеца, та се сетих. Имаме тука един клиент с типо двувалка, като моето и той се хвали, че оправил някаква швейцарка. И сега разправя, че от благодарност тя му подарила типото. Аз обаче си мисля, че толкова се е и представил - вероятно е искала да се отърве от колата и от него. Ако беше както разправя сигурно щеше да му подари поне една брера.
Коментар
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар