Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    Абе вие тия коли не ги ли карате та слагате няк’ви джанти дет братче от песъчинка се драскат ... Я си перим със стоманените, даже и броните не съм боядисал и ... не знаете колко ми е добре :D
    Абе и Аз доскоро си джитках със стоманата,ама сега си рекох да стана и аз като ората да сложа аламинени :D Сега да чакам другата зима да продам стоманените,че имам за две коли стомани.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз си знам, че като изкривя ... слизам, вадя двата чука и без да свалям гуми, без да давам пари - джаста праста и ае пак съм на пистата :D Ник’ви машини, ник’ви нископрофилни гуми с балони ... най много да се прежаля да сложа пак едни тасове :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Заспахте май а ? :P
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

popara801 написа:
          Я не моа да разбера тази колежка Ивалена от Стара Загора и в момента чете тука в раздела Общи приказки и що не дойде на някоя среща в града ни да се запознаем???Колежке,заповядай не хапе никой от нас и сме културни момчета.Имаме и друга колежка,която може да го потвърди.
          Към колежката Ивалена!Подтвърждавам , че колегите от старозагорския форум са мирни и добри хора, не хапят, не ритат, умеят да се забавляват, винаги спазват добрия тон и винаги са в добро настроение.Чувството за хумор не им е чуждо, от друга страна подаряват крушки и болтове безвъзмездно. Имат състезателен дух и не се отказват от гонки!Винаги са готови да помогнат с каквото могат на колежка или на колега.И за малко да пропусна , още на първата форумна среща разбрах че и на бой държат (синеокия мен си знае.. ) но в никакъв случай не го предизвикват Надявам се колежката да уважи презентацията ми и да направи поне едно пробно посещение на някоя от срещите, ще ми бъде приятно да се запознаем лично

Коментар

Здравствуйте дорогие съфорумци.....Въй что ето сделаете?
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

В момента мога да ти отговоря на китайски, не съм в състояние да говоря на руски

Коментар

Всё нормально. Желаю вам всё хорошего!

Коментар

я да подхванем темата тази вечер.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

ми да почваме тогава

Коментар

На руски ... или да пробваме на цигански :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

охо, ама то имало будни бе ... как сте колеги?
                        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Ми аз съм добре благодаря.Гледам Ливърпул как разкатава Бенфика и се ровя из форума.В тази тема не сум писал ,но обикновено седя на компа до към 1ч.
                          Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
                          Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006

Коментар

Като прегазен от бременна слоница, оплют от удавен дракон и прокълнат от 94 годишна циганка от малашевци ...
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                              Като прегазен от бременна слоница, оплют от удавен дракон и прокълнат от 94 годишна циганка от малашевци ...
                              хаха колега... какво ти има бе? Защо така?
                              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Е щото излязох в 7 сутринта и се прибрах преди половин час ... имам близо 300 км в София и много несвършена работа, дето трябваше да свърша днес ... Бе ... ко ти дреме ... аз винаги съм добре :D Веднъж годишно се депресирам 2-3 дена, ама то е позволено ... не мое винаги да угаждам на всички :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                                X