Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    А аз тъкмо си мислех, че сега като се раздумаме и ще ми мине по-барзо смяната. Сдаде фронта.
    Ти на работа не работиш ли бе? Тая държава накъде върви?
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

работят си хората ама върху себеси
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

///// написа:
        Аз пък вече му се обадих по телефона да му честитя. Да видити вий кой е първи. Все някой Живко требе да е първи.
        Само така адашче. А ти утре във Варна ли си? Ако имам време ще ти дрънна за по нещо да пием.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

popara801 написа:
          z_sutrov написа:
          А аз тъкмо си мислех, че сега като се раздумаме и ще ми мине по-барзо смяната. Сдаде фронта.
          Работя, че и пара се вдига. Пазя на целия център в Бургас тока. Какво знаеш ти?
          Ex.Opel Astra

Коментар

бравоо
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

z_sutrov написа:
              ///// написа:
              Аз пък вече му се обадих по телефона да му честитя. Да видити вий кой е първи. Все някой Живко требе да е първи.
              Само така адашче. А ти утре във Варна ли си? Ако имам време ще ти дрънна за по нещо да пием.
              Аха - във Варна съм си.

Коментар

z_sutrov написа:
                popara801 написа:
                z_sutrov написа:
                Ми да де напълни 2 чанти ток да ми дадеш като се видим другия път.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Нямаш грижи. Ама като ти ги дам чантите да не ми кажеш, че били празни и невидиш тока?
                  Ex.Opel Astra

Коментар

popara801 написа:
                    z_sutrov написа:
                    popara801 написа:
                    z_sutrov написа:
                    За нас три! Че за месец токът ни беше почти 300лева!!! Направо полудех! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      popara801 написа:
                      z_sutrov написа:
                      popara801 написа:
                      z_sutrov написа:
                      За нас три! Че за месец токът ни беше почти 300лева!!! Направо полудех! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                      Много манджи ша да си готвила моме.

Коментар

Има нещо верно, ама половината съм ги готвила на газ! Ама питай кой ги яде! Все се заричам, че няма да готвя повече!
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Има нещо верно, ама половината съм ги готвила на газ! Ама питай кой ги яде! Все се заричам, че няма да готвя повече!
                          Ааааа сакън недей,ша вземе да ослабне колегата,напротив трябва да му готвиш повече.Лятото наближава и ще ви очаквам с нетърпение да се видим пак.Така че му готви да го позная ейййй.

Коментар

Тъкмо и аз тва щях да кажа, кога ще се видим да се нашмулим... Пък той яде - не яде, все си е кльощав, френско гадже .
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Тъкмо и аз тва щях да кажа, кога ще се видим да се нашмулим... Пък той яде - не яде, все си е кльощав, френско гадже .
                              Тъкмо това щях да пиша. То поне да му личеше на мъжа ти , че яде много. А тази сметка за ток няма да е от готвене , а по-скоро от отопление. И да не се оплакваш от сметката, че тъкмо чета във Варна на едни им пратили сметка 9000лв, а на други 4500лв. Така , че имаш на къде да ги стигаш.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Нощна тема...z_sutrov щом и теб те няма може да затваряме темата

Коментар

Working...
                                X