От ЕГН-то е, Дидо! Така, като одъртеят хората и не могат да спят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Магнитни наколенки, Космодиск, тва-онва... Не е проблем, че се повтаряш, проблемът е, че помня като слон! Помня ник-ове, истинските имена на хората, кой откъде е, какъв му е аватарът, помня постове на отделни хора, писани преди доста време, ама за какъв чеп ми е всичко това?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Магнитни наколенки, Космодиск, тва-онва... Не е проблем, че се повтаряш, проблемът е, че помня като слон! Помня ник-ове, истинските имена на хората, кой откъде е, какъв му е аватарът, помня постове на отделни хора, писани преди доста време, ама за какъв чеп ми е всичко това?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Магнитни наколенки, Космодиск, тва-онва... Не е проблем, че се повтаряш, проблемът е, че помня като слон! Помня ник-ове, истинските имена на хората, кой откъде е, какъв му е аватарът, помня постове на отделни хора, писани преди доста време, ама за какъв чеп ми е всичко това?
Коментар
-
И аз го разконспирирах! Дидо, майката му е да не прекъсваш билобата. Пък за моята памет не се притеснявам, служи ми доста добре все още. Имена мноооого трудно забравям. А, и много помня рождени дни.Пък за имената, Иван все ме пита тоя и оня от форума как се казваше. Помня отделни пасажи от стихотворения, учени наизуст в техникума! Веднъж в час по биология ни казаха, че човешкият мозък имал уникалната способност да забравя, за да може да освободи място за нова информация."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар