Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От ЕГН-то е, Дидо! Така, като одъртеят хората и не могат да спят.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Бе от ЕГН-то...Преди време заради него ме харесваха мадамите, пък сега...глей кви работи... Пък уж не се е променило (ЕГН-ето де).

Коментар

Ох, тва си го писал и друг път, ама едно към едно!ЕГН-то не се променя, ама годините си вървят. Младото винаги се е харчело по-добре.
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Ох, тва си го писал и друг път, ама едно към едно!ЕГН-то не се променя, ама годините си вървят. Младото винаги се е харчело по-добре.
          Почнах вече да се повтарям И това е от ЕГН-то... Спрях Гинко-билобата и се почна

Коментар

няма значение ЕГН-то, важното е да ти е гот! Даже реално погледнато ЕГН с първи цифри 84 или повече нещо не ме кефят за събеседници, знам ли..
            Типо-то е истинската работа !

Коментар

Магнитни наколенки, Космодиск, тва-онва... Не е проблем, че се повтаряш, проблемът е, че помня като слон! Помня ник-ове, истинските имена на хората, кой откъде е, какъв му е аватарът, помня постове на отделни хора, писани преди доста време, ама за какъв чеп ми е всичко това?
              Ванга

Коментар

Ей, тука едни хлапета във форума се разправят за мотори, вий пък за ЕГН-та... Припомних си лудите моторджийски години... Айде да покажа една снимка от тогава, да видим дали ще ме познаете.
                Прикачени файлове

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Магнитни наколенки, Космодиск, тва-онва... Не е проблем, че се повтаряш, проблемът е, че помня като слон! Помня ник-ове, истинските имена на хората, кой откъде е, какъв му е аватарът, помня постове на отделни хора, писани преди доста време, ама за какъв чеп ми е всичко това?
                  Някой,ако тръгне да кръшка и бъде изоблечен,вече ще знаем информатора.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Ирке, и аз бях точно така на твойте години. И в момента помня несъществуващи вече телефонни номера наизуст, на хора, с които не съм се виждал от 20 години. Просто тогава нямаше ГСМ-и. И същевременно не помня номера на брат ми на ГСМа. Обаче от известно време се улавям, че забравям много бързо, и то имена на хора, важни неща и такива работи. Явно паметта мисе е "износила" от помнене на ненужни неща.Случвало ми се е да говоря с човек, с който се виждам често, и на ум да се опитвам да си спомня името му. Без майтап. Върха на сладоледа беше, когато есента на 2008-ма на панаира в Пловдив, при мен дойде приятел, с когото не се бях виждал от 2 години (само!). И аз го разпитвах за брат му (а той няма брат!), и името му обърках... голям срам.Каква ли старост ме чака ?!?!?

Коментар

Живко, ми те повечето мацки бе, как да те объркаме С червения екип си

Коментар

И аз го разконспирирах! Дидо, майката му е да не прекъсваш билобата. Пък за моята памет не се притеснявам, служи ми доста добре все още. Имена мноооого трудно забравям. А, и много помня рождени дни.Пък за имената, Иван все ме пита тоя и оня от форума как се казваше. Помня отделни пасажи от стихотворения, учени наизуст в техникума! Веднъж в час по биология ни казаха, че човешкият мозък имал уникалната способност да забравя, за да може да освободи място за нова информация.
                        Ванга

Коментар

Е ... изложи мъжа си ... аз пък съм с гнойна ангина, на антибиотици, парацетамоли и 313 други там ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Влюбен съм !!!!!!!Руса с перфектно тяло.... бивша гимнастичка ...... малииииииииииии

Коментар

coolboby написа:
                              Влюбен съм !!!!!!!Руса с перфектно тяло.... бивша гимнастичка ...... малииииииииииии
                              Тази от аватара ли?

Коментар

Immortal написа:
                                coolboby написа:
                                Тази от аватара ли?
                                Тая е друга булка, не става въпрос за нея

Коментар

Working...
                                X