Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега гледах клипове с едно Пунто, което го продават тук във форума 184 кончета искам и аз таковаа
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Аз лягам, лека вечер на всички

Коментар

Krasi1914 написа:
        ха каптива... , че вземи си дачия бе майна
        Майна ... Най ми е на сърцето един Тезис да си взема, ама като в България има под 15 бройки ... аз както карам бързо ... в София ... като я чукна някъде ... сети се к’во чакане за части ... А за Каптивата не говори така смело, без да имаш преки наблюдения Яворе - аристократ ми мязаш ... Липсва ми само пурата, ама по тоя повод ще запаля аз една кубинска ... Ама не ти е зле
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Незнам защо амаа за каптива-та съм леко резервиран.........затова дадох за пример дачия
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Знам ... и ти казвам да не си резервиран, ако нямаш преки наблюдения ... возил съм се ... 100тина км съм карал, 2ма познати имам с каптива ... Знам ли ... като че ли мойто мнение е обективно ?!?!?
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Коментар

Ichkin написа:
                  Знам ... и ти казвам да не си резервиран, ако нямаш преки наблюдения ... возил съм се ... 100тина км съм карал, 2ма познати имам с каптива ... Знам ли ... като че ли мойто мнение е обективно ?!?!?
                  И на мен ми харесваше Каптивата докато не стана пълен блокаж и всичко "изгасна". Преди тва спирачките бяха долу иииии не ми се мисли какво щеше да се случи.По тоя повод се сетих, че снощи цяла вечер се разправях с един малоумник, който беше компетентен за всички автомобили. Зачекнахме Volkswagen Phaeton. Попитах го дали се е качвал поне дори да не се е возил. Млъкна и веднага смени темата, без да иска да му разяснявам за Phaeton-a.

Коментар

Ми не знам ... аз последно съм заплюл Е класата и точка ... ако намеря с мотора 2.7 и светлия махагон е пушка !
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                      Ми не знам ... аз последно съм заплюл Е класата и точка ... ако намеря с мотора 2.7 и светлия махагон е пушка !
                      Аз само приплювам В момента съм в лейбъла No money records : ))))

Коментар

А ... аз предния път така направих грешката, че си виках - ще избирам кат сбера парите ... дойдоха паричките ... и а т’ва, а онова ... и 1 година стана само се точа ... За т’ва са както дойдат паричките отивам и зимам първата дет ме изкефи е класичка и така ... да няма издънки :D
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                          А ... аз предния път така направих грешката, че си виках - ще избирам кат сбера парите ... дойдоха паричките ... и а т’ва, а онова ... и 1 година стана само се точа ... За т’ва са както дойдат паричките отивам и зимам първата дет ме изкефи е класичка и така ... да няма издънки :D
                          А лятото как точеше зъбки на тезис.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Тя и сега ми е на първо място, ама като се сетя, че с пунтото съм се блъскал 2 пъти тая година и 2 пъти са ме забирали ... сети се там к’во чакане за части ще е ...
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Не гледате ли кърлинг бе ...
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Що не каза по-рано, а се занимавам с глупости във фейса....

Коментар

Working...
                                X