Сега гледах клипове с едно Пунто, което го продават тук във форума 184 кончета искам и аз таковаа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Krasi1914 написа:ха каптива... , че вземи си дачия бе майнаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Знам ... и ти казвам да не си резервиран, ако нямаш преки наблюдения ... возил съм се ... 100тина км съм карал, 2ма познати имам с каптива ... Знам ли ... като че ли мойто мнение е обективно ?!?!?
Коментар
-
А ... аз предния път така направих грешката, че си виках - ще избирам кат сбера парите ... дойдоха паричките ... и а т’ва, а онова ... и 1 година стана само се точа ... За т’ва са както дойдат паричките отивам и зимам първата дет ме изкефи е класичка и така ... да няма издънки :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:А ... аз предния път така направих грешката, че си виках - ще избирам кат сбера парите ... дойдоха паричките ... и а т’ва, а онова ... и 1 година стана само се точа ... За т’ва са както дойдат паричките отивам и зимам първата дет ме изкефи е класичка и така ... да няма издънки :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар