Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много ви поздрави от Ирка.Днес се чухме и сподели че има финансво-нестабилна връзка на интернета и за това не се мярка из форума.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Много ви поздрави от Ирка.Днес се чухме и сподели че има финансво-нестабилна връзка на интернета и за това не се мярка из форума.
      Сетих се аз че е такава работата!

Коментар

///// написа:
        krasio_79bs написа:
        Сетих се аз че е такава работата!
        Ти нема ли да разходиш Живето до Сливен в неделя?Много ще ми е драго да се видим.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Баце, заради едно кафе не ми се разхожда. Виж, ако беше с препиване - ок. Тъкмо париците съм ги заделил за децата от дома.

Коментар

Добър вечер и от мен. :P
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

///// написа:
              Баце, заради едно кафе не ми се разхожда. Виж, ако беше с препиване - ок. Тъкмо париците съм ги заделил за децата от дома.
              Ще гледаме да направим следващата среща с препиване(преспиване) И аз бях отделил някой лев и в понеделник се наложи да сменя бензинова помпа,а познай ся дали имам отделени
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Стига сте се оплаквали. Нямам заделени от много време по простата причина, че не работя Сексуално-икономическа криза - отваряш портмонето, а вътре ку*ец!

Коментар

krasio_79bs написа:
                  ///// написа:
                  Ще гледаме да направим следващата среща с препиване(преспиване) И аз бях отделил някой лев и в понеделник се наложи да сменя бензинова помпа,а познай ся дали имам отделени
                  Това ли се оказа в крайна сметка? Значи не си се разминал с малко? Я кажи колко струва помпата, за да знам информативно?
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    krasio_79bs написа:
                    ///// написа:
                    Това ли се оказа в крайна сметка? Значи не си се разминал с малко? Я кажи колко струва помпата, за да знам информативно?
                    120 лева + 20 кинта за смяната.Поне си обнових и софта на ГИ и го регулирахме над 4000 оборота да прехвърля на бензин.Направо полудява милата
                    Прикачени файлове
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Бравус. Ще й късаш шортите сега!!!!!!!
                      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                        Бравус. Ще й късаш шортите сега!!!!!!!
                        Мани че наиш ко трудно се дават пари.Бая ги стисках докато се опитваха да ми ги вземат от ръката.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Знам. Питай на Наско приятелите в сервиза как ми откаснаха от сърцето 505лв.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                            Знам. Питай на Наско приятелите в сервиза как ми откаснаха от сърцето 505лв.
                            колеги неможе само да се взима

Коментар

krasio_79bs написа:
                              .... ГИ и го регулирахме над 4000 оборота да прехвърля на бензин...
                              е това ЗАЩО ????

Коментар

u_bo написа:
                                krasio_79bs написа:
                                .... ГИ и го регулирахме над 4000 оборота да прехвърля на бензин...
                                е това ЗАЩО ????
                                Щот да бяга повече кат реша че искам да изпреварвам "рисково".Не за друго,рядко я карам над 3,500 оборота. Има ли някаква причина да не ти харесва решението ми,от техническа гледна точка?
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X