Аз до сега не съм чувал или виждал браво с такива, за опел не знам. Лека нощ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абря Нико ... все рано лягаш и ни моа тъ фана уа ... Кът повечето гордъ Аграри в нащо държава - и аз имам мнение :Нико, става въпрос, до колкото знам, че ако стъклата са тонирани, не фолирани, до степен, която е безопасна - проблем няма ! Фирмите за тониране издават някакви сертификати, според които нямаш проблеми с КАТ !Друг е въпроса, че аз вече не си правя труда да чета правилници и тем подобни - не за друго, а защото другарите милиционери самите не ги знаят, пък аз ... Докато мога ще си блъфирам до последно, пък който върже върже :D Аз и за това в момента си карам със 6 акта и постановление де, ама това е друга тема :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Абря Нико ... все рано лягаш и ни моа тъ фана уа ... Кът повечето гордъ Аграри в нащо държава - и аз имам мнение :Нико, става въпрос, до колкото знам, че ако стъклата са тонирани, не фолирани, до степен, която е безопасна - проблем няма ! Фирмите за тониране издават някакви сертификати, според които нямаш проблеми с КАТ !Друг е въпроса, че аз вече не си правя труда да чета правилници и тем подобни - не за друго, а защото другарите милиционери самите не ги знаят, пък аз ... Докато мога ще си блъфирам до последно, пък който върже върже :D Аз и за това в момента си карам със 6 акта и постановление де, ама това е друга тема :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:dzvqroto-qnisZ написа:Това май е да Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:Valiosport написа:dzvqroto-qnisZ написа:Това май е да Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Даааааа .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Valiosport написа:batproho написа:Даааааа .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар