Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз до сега не съм чувал или виждал браво с такива, за опел не знам. Лека нощ.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
      Аз до сега не съм чувал или виждал браво с такива, за опел не знам. Лека нощ.
      И аз не съм виждал Кадет с оригинално затъмнени стъкла, но стъклата са слагани Следователно могат и на Браво-то да се сложат Лека нощ
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Абря Нико ... все рано лягаш и ни моа тъ фана уа ... Кът повечето гордъ Аграри в нащо държава - и аз имам мнение :Нико, става въпрос, до колкото знам, че ако стъклата са тонирани, не фолирани, до степен, която е безопасна - проблем няма ! Фирмите за тониране издават някакви сертификати, според които нямаш проблеми с КАТ !Друг е въпроса, че аз вече не си правя труда да чета правилници и тем подобни - не за друго, а защото другарите милиционери самите не ги знаят, пък аз ... Докато мога ще си блъфирам до последно, пък който върже върже :D Аз и за това в момента си карам със 6 акта и постановление де, ама това е друга тема :D
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
          Абря Нико ... все рано лягаш и ни моа тъ фана уа ... Кът повечето гордъ Аграри в нащо държава - и аз имам мнение :Нико, става въпрос, до колкото знам, че ако стъклата са тонирани, не фолирани, до степен, която е безопасна - проблем няма ! Фирмите за тониране издават някакви сертификати, според които нямаш проблеми с КАТ !Друг е въпроса, че аз вече не си правя труда да чета правилници и тем подобни - не за друго, а защото другарите милиционери самите не ги знаят, пък аз ... Докато мога ще си блъфирам до последно, пък който върже върже :D Аз и за това в момента си карам със 6 акта и постановление де, ама това е друга тема :D
          Сине, ти се обади бе Прочети закона Ичкин, че ако прочетат другите колеги много конско ще отнесеш

Коментар

Няма - казах, че не чета закони и, че съм аграр ... ко повече да ме хранят хората ... както аз се гавря ... никой друг не може ... Представи си ако фърля мерника да гавря някой друг
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Има ли будни още
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                Има ли будни още

Коментар

Това май е да Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                    Точно така колега я кажи дали ще стане съединител от Браво 1.8 GT 16v

Коментар

Valiosport написа:
                      dzvqroto-qnisZ написа:
                      Колежка съм и да ти кажа много много от коли не чаткам аз

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                        Valiosport написа:
                        dzvqroto-qnisZ написа:
                        Колежка съм и да ти кажа много много от коли не чаткам аз
                        Ааа каква била работата

Коментар

Ранобудни има ли :D

Коментар

Даааааа .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                              Даааааа .
                              Теб ще те глобявам никакъв не пишеш

Коментар

Valiosport написа:
                                batproho написа:
                                Даааааа .
                                Теб ще те глобявам никакъв не пишеш
                                Вече почти не посещавам форума, това е причината да не пиша.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X