Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от къде я изкопа таз снимка да правиш скомина за море и слънце

Коментар

От архива в D-то, що?
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

А добър вечер и наздраве!

Коментар

добра да е

Коментар

Абе много отрано днеска бре ... рязах дърва до ся ... и пак съм на пица ... видях, че от вчера е имало желаещи :DМъчих се снощи да заспя рано, ама ... успях де - в 6 часа Нико - Мерцедеса е мерцедес, ама не като 124 ... мина им времето Специално цетката отначалото имаше мъничко проблеми със софтуер, ама това нормално за цетка ... За скъпа поддръжка ... не бих казал ... кола е ... иска от време на време някой лев ... няма как ... не правя таблица ко съм дал за т’ва и за онова, но определено е читава кола Последно нещо от доло някакви щанги се бяха разтропали, ама за 400 лева с части със сичко ... сега спи ... Това от което съм най-доволен е, че е адски стабилен ... ама адски .... в завой ... няма мърдане ... говорете си кото искате за задното предаване, ама таз кола е толко стабилна, че чак се плаша ... за сметка на пунтиака, дето го въртя през петрохан почти всеки път ... че даже и последния отнесох мантинелата ... Ако има още нещо - питай
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin сподели таз пица бре лиги ми потекоха вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

rosi написа:
                Ichkin сподели таз пица бре лиги ми потекоха вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                Ти нали си уж на пиле бе Роси
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Чудя се, брато, не те ли е срам да караш кола, чиято емблена да визира прашка?

Коментар

пред пиле предпочитам пица пък ичкин от вчера ни дразни с нея сам си я яде ей сега паля колата и му хлопам на вратата

Коментар

///// написа:
                      Чудя се, брато, не те ли е срам да караш кола, чиято емблена да визира прашка?
                      Е и БМВ праят самолети, ама виж колко ги карат бе мамицата им ... Аз ся съм си харесал един Buick или там както беше P.S. за пицата ... абе пица да искате бре
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Самолети, ма куци. Що им дърпам по 1,5 минути по скален манастир нагоре?

Коментар

///// написа:
                          Самолети, ма куци. Що им дърпам по 1,5 минути по скален манастир нагоре?
                          Веднага ти казвам ... щото не съм аз да им дръпна по 4 минути
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Само с фиат можеш. Със задно - забрави. Говоря за през нощта на фарове и изобилен снеговалвж. Все едно!

Коментар

хора аз вдигам платната на кораба лека и приатна вечер от мен

Коментар

Како Роси още е рано! Жината още не ме е викнала да гледаме филм

Коментар

Working...
                                X