от къде я изкопа таз снимка да правиш скомина за море и слънце
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
От архива в D-то, що?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
-
Абе много отрано днеска бре ... рязах дърва до ся ... и пак съм на пица ... видях, че от вчера е имало желаещи :DМъчих се снощи да заспя рано, ама ... успях де - в 6 часа Нико - Мерцедеса е мерцедес, ама не като 124 ... мина им времето Специално цетката отначалото имаше мъничко проблеми със софтуер, ама това нормално за цетка ... За скъпа поддръжка ... не бих казал ... кола е ... иска от време на време някой лев ... няма как ... не правя таблица ко съм дал за т’ва и за онова, но определено е читава кола Последно нещо от доло някакви щанги се бяха разтропали, ама за 400 лева с части със сичко ... сега спи ... Това от което съм най-доволен е, че е адски стабилен ... ама адски .... в завой ... няма мърдане ... говорете си кото искате за задното предаване, ама таз кола е толко стабилна, че чак се плаша ... за сметка на пунтиака, дето го въртя през петрохан почти всеки път ... че даже и последния отнесох мантинелата ... Ако има още нещо - питайFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
floks
-
rosi написа:Ichkin сподели таз пица бре лиги ми потекоха вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
пред пиле предпочитам пица пък ичкин от вчера ни дразни с нея сам си я яде ей сега паля колата и му хлопам на вратата
Коментар
-
///// написа:Чудя се, брато, не те ли е срам да караш кола, чиято емблена да визира прашка?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
floks
Реклама
Collapse
Коментар