Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    А, добър вечер и наздраве!
    Наздраве! И аз омятах една чашка от новото винце на баща ми и след малко си лягам, че на мен така ми действа :D

Коментар

Има ли будни
      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

К’во будни .... аз преди малко станах :D
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
          К’во будни .... аз преди малко станах :D
          хахаха е това е! :Д
          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Мани мани ... нямам работа вече не знам колко време и съм си сбъркал и режим и всичко ... таковата си е таковало ... :D
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Клуб на безработния ще правим. Моята борса за безработни в която членувам е www.danceclubbally.com раздел - underground Това определение е на баща ми

Коментар

coolboby написа:
                Клуб на безработния ще правим. Моята борса за безработни в която членувам е www.danceclubbally.com раздел - underground Това определение е на баща ми
                Бухаахаха ... имам от групата / във УАСГ / Великотърновчани и те само викат, че ще ме водят там
                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Яко и аз искам да го посетя....
                  FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Като се сетя къде се проведе предишната сбирка на форума ... като нищо може да се организираме
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

ОМГ тва е ЧАЛГАААА.... аз Ще пропусна.....
                      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

бухахха ... губиш :DКажи му боби ... кажи му, че не знае к’во е
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ичкин, хайде идвай, де Пазq маса и сме там Съжалqвам, flextype не]о предаде фронта

Коментар

Добър вечер. :P
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не е ли рано още за нощната тема?Аз мисля да спя, но още не мога да се отлепя от компа, иначе съм вече в леглото.

Коментар

Princo написа:
                                Добър вечер. :P
                                Дал ти Бог добро, с лопата у грабо ... Шегувам се колега... Айде приятно будиване на всички, аз лягам че утре работа ме чака лека на всички
                                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Working...
                                X