Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пфууууу,тука някъв ужасен спам става.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

сви ви се под лъжичката,а?

Коментар

Да де, ама клиентите питат дали нямаме купон! Сутринта колежката само отваря офиса и й лъхва на водка. Отваря вратата да проветри - трудна работа.

Коментар

///// написа:
          Знам аз. Ти остъй, мани, мани, беги, беги. Вчера един клиент ми подари бутилка водка и аз нали са ми ръцете... и я изтървах на плочките в офиса. Изтръпнах... Днес офиса фунти на водка.
          Еееееееее, бива ли такава работа бе?
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Princo написа:
            Пфууууу,тука някъв ужасен спам става.
            Ми ти къде се губиш бе сине майчин ?
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

iee написа:
              ///// написа:
              Знам аз. Ти остъй, мани, мани, беги, беги. Вчера един клиент ми подари бутилка водка и аз нали са ми ръцете... и я изтървах на плочките в офиса. Изтръпнах... Днес офиса фунти на водка.
              А, Ваньо! То туй е оня даскал с бялата брава. И на теб да се оплача - изтървах водката. Да е..... м....... му!

Коментар

///// написа:
                iee написа:
                ///// написа:
                А, Ваньо! То туй е оня даскал с бялата брава. И на теб да се оплача - изтървах водката. Да е..... м....... му!
                А ако не я беше изтървал ся щеше да си смучиш ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Смуча една пещерска, брато! С едни пушенки сланинки! Да е... ..... .....у! Изгонихме кака роси.

Коментар

да да ама не тук съм следя ви изкъсо Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Ужасни сме !

Коментар

Росито е тук как без нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Знаех си аз! Ма не се обади! Ай наздравичката!

Коментар

започвам да се чудя какво да сложа на масата, един пие пещерска, един вино пък аз студена вода немож тъй за таз вода и мезе нямам подобаващо

Коментар

rosi написа:
                              започвам да се чудя какво да сложа на масата, един пие пещерска, един вино пък аз студена вода немож тъй за таз вода и мезе нямам подобаващо
                              Ся що ма ядосваш? Водата върви с... пещерска! И с други неща върви! Лирични моменти.

Коментар

///// написа:
                                rosi написа:
                                Ся що ма ядосваш? Водата върви с... пещерска! И с други неща върви! Лирични моменти.
                                Ма как цветущо го каза

Коментар

Working...
                                X