Ми аз кат разпраям,че ви преча,ти викаш "стой тука"...
Кажи какво вино ти се пие. Мога да ти пратя от Асеновград Мавруд и бялото го забравих какво е.Даже са със сватбените етикети още.
Нема никво значение! Язе съм като мивка - к’вот ми налеят! Лятото пия бело, зимата - червено. И бира. Нещо спрях твърдия ,ма чат - пат си пийвам джин с мента 50/50.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Джин с водка е много хубу.С лимонче.Джин с вино + водка също е хубу.Но да не навлизаме в тази така иначе хубава материя ! :D
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Я свърших, ама със снимките, де! Много убава сватба, Живко, личи си, че с кеф сте си я направили! Пу, все така да сте убави и щастливи!ПП Отчето Евгений е много здрав, сигур ходи на зала! Добре, че съм от наш`те, че да ни мъ вкарва в правата вяра
Я свърших, ама със снимките, де! Много убава сватба, Живко, личи си, че с кеф сте си я направили! Пу, все така да сте убави и щастливи!ПП Отчето Евгений е много здрав, сигур ходи на зала! Добре, че съм от наш`те, че да ни мъ вкарва в правата вяра
Голямо търчане човек последните 2-3 дена. Аз даже пях викнал приятелите и те почнаха да идват у нас пък аз още по шляпки и къс ръкав.
Коментар