Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чичо е отпуска нещо или го мързи да снася информация или вече не е клюкар да обажда всичко което го попиташ

Коментар

Намери си учебник по микробиология и там вероятно ще има нещо. Учила съм производство на сирене,вино,хляб,ама кашкавал... Оправяй се! В Търново библиотеката е много богата,отиваш и търсиш!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Оооооооо Ирке той Кашкавала и в частност Сиренето стават за мезе към Виното .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И още как!
          Ванга

Коментар

Вярвай ми изпитано е лично от мен .
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Написах го.Сега почвам с пищови. Не знам дали ще успея защото в неделя ми е изпита....

Коментар

Шибани манцифайки!!!Първо - прережда се неправилно без мигач и ме натиска. Второ хвърля си смачканата кутия от цигари по пътя. Трето завива без мигач!!!

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Намери си учебник по микробиология и там вероятно ще има нещо. Учила съм производство на сирене,вино,хляб,ама кашкавал... Оправяй се! В Търново библиотеката е много богата,отиваш и търсиш!
                  Направа на кашкавал.Слагам 5 литра прясно мляко на котлона да заври.Като заври,засичам 5 минути и прибавям 1 чл лимонена киселина.Млякото се пресича.Прецежда се през тензух,като накрая се усуква хууубаво,за да се изцеди максимално,но е много горещо и трябва да се внимава.ИЛИ http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=11624
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Айде бе, компанията. Само ме оставяте да се мъча сам с таз пещерска и таз сланина.

Коментар

Що бе да не ти е гадно ?

Коментар

Не ми е чак толкова гадно, ама сега си викам: Що не сме се събрали сега целио форум на пещерска със сланинка на Жеравна - примерно.

Коментар

Маааааааа, ще ти се, да ама не.

Коментар

///// написа:
                            Не ми е чак толкова гадно, ама сега си викам: Що не сме се събрали сега целио форум на пещерска със сланинка на Жеравна - примерно.
                            От твоята уста- в Божиите уши.
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Ми айде да организираме среща!
                              Ванга

Коментар

Ирке много си ранобудна бе .

Коментар

Working...
                                X