Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скъпи другарчета, аз ще ви напуска. Трябва да ставам рано, да хващам учебника и да уча. В Неделя имам изпит

Коментар

Irka_fihi написа:
      Тва не го разбрах. Мое ли си такъв,начи????? За втори път ми се случва т’ва!!!!!!!!! Бясна съъъъъъъъъъъъъъъм!
      Върви се гътай при Ванката и да заспиваш.Стига мрънка!!!!! Твойта работа се вика неблагодарна!!!!

Коментар

Я обесни тука във форума каква издънка стана в боулинга като стана време за "хранене" :D

Коментар

На баба ви фърчилото на сички! Повече няма да влизам в този форум! Лягам си.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Това към "бисери" ли?

Коментар

ъхъ.
              Ванга

Коментар

Хайде..лека и ефирна...

Коментар

...и влажна...
                  Ванга

Коментар

Тихо ся!

Коментар

Айде марш в леглото! Ко ми се подмотваш още?
                      Ванга

Коментар

ХЕЛП МЕ!!!Трябва ми реферат на тема "Производство на кашкавал" т.е. технологии и тн.Надявам се да помогнете.....

Коментар

Ха първо Добър вечер .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

coolboby написа:
                            ХЕЛП МЕ!!!Трябва ми реферат на тема "Производство на кашкавал" т.е. технологии и тн.Надявам се да помогнете.....
                            Борко, като за началоhttp://bg.wikipedia.org/wiki/КашкавалПредполагам има и още неща. :D
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                              coolboby написа:
                              Борко, като за началоhttp://bg.wikipedia.org/wiki/КашкавалПредполагам има и още неща. :D
                              Аааа.. С Борко няма да се разберем Богомил - Боби... Та... това не ми върши работа...видях го аз иначе...но е много малко.Иначе ти благодаря!

Коментар

coolboby написа:
                                svetkos_ написа:
                                coolboby написа:
                                Аааа.. С Борко няма да се разберем Богомил - Боби... Та... това не ми върши работа...видях го аз иначе...но е много малко.Иначе ти благодаря!
                                Б* ли го! Братчеда така те назова, реших и аз да се пробвам . Иначе и мен не ме кефи това Борко. Иначе информация би трябвало да има доста. Чиво ти gOOgle не може да не знае нещо по въпроса.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X