Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нема никой,гледам,та ш са мятам да къртя...(но няма да са плочки).
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Просто не знаеш какво си навличаш на главата - повярвай ми Кюфтенца с бял сос мога да ги надуша през 2 квартала ... а ти си ми само на през 1 ... Наистина е опасно, защото освен, че за вас с мъжа ти няма да остане ... децата също ще мляскат само слюнка ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Споко, дребният яде манджа от детската кухня, Калина пюренца,Иван не им е чак такъв фен.Виж за шкембето вече ще си скубем косите. ПП. Лягам сииииииииииииииииииии!!!
        Ванга

Коментар

Аз шкембе не ям, но смятам да ти подаря ГОЛЯЯЯЯМА тенджера за кюфтенца и боб яхния ... виж, мисля и за вас все пак - колкото повече сготвиш, толкова повече ще има да топиш от тенджерата Ай лека, кака
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
            Аз шкембе не ям, но смятам да ти подаря ГОЛЯЯЯЯМА тенджера за кюфтенца и боб яхния ... виж, мисля и за вас все пак - колкото повече сготвиш, толкова повече ще има да топиш от тенджерата Ай лека, кака
            Каква ти кака... леля!

Коментар

coolboby написа:
              Каква ти кака... леля!
              Ша ти дам аз една леля!!! Между другото, снимките снощи ги качих в галерията.

Коментар

Ако ми дадеш и директен линк, че един милион снимки трябва да прехвърля.

Коментар

coolboby написа:
                  Ichkin написа:
                  Каква ти кака... леля!
                  Тъй ша ми кажеш на мене? Никва торта за теб повече!
                  Ванга

Коментар

Каква торта бе како, ни съм виждал, ни съм ял, ни помирисал. Само обещания

Коментар

Тъй,тъй,виж как веднага си корИгира обръщението... Ма така ми "звучиш" като некой мазен джедай...
                      Ванга

Коментар

Пак я напрайхте дневна темата !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Добър ден! Сефте!
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Добър ден! Сефте!
                            То да беше за сефте ... Ами не е ! Има спам тема нали знаете ?
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да де,това имах предвид,че не е за сефте. Спам тема си е спам тема, тази е нощна спам тема!
                              Ванга

Коментар

Па вече мръкна, хайде на черешата .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X