Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гледайте Реджеп и ГОРА - все "простия до шия"
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Айее колеги, аз се предавам. Лека от мен
      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

И Добро утро от мен .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Тази вечер като гледам няма никой.Жена ми май ще си легне навреме.

Коментар

Така си мислиш :D
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
              Така си мислиш :D
              ’Щот съм гладен.

Коментар

Хахахаахаха ... ко щи готви кака ? Ако кажеш боб яхния ... след 4 мин и 27 сек съм у вас със лигавника
                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Добър вечер колеги.
                  ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                    Добър вечер колеги.
                    Добра да е.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ПРИНЦО, ще имам ли щастието да те видя на италфеста, да се запознаем и да се ?
                      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                        ПРИНЦО, ще имам ли щастието да те видя на италфеста, да се запознаем и да се ?
                        Тази година нещо не ми се идва.Но догодина дай боже ако има Италфест ще съм там.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Стига с тоя Италфест ве дагоева ... само ме е яд, че няма да мога да дойда и аз ... Дайте за гоблени да си говориме !
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Айде! И за английски ластик,бод "зад игла" и т.н. Боб чорбата се прави с предварителна заявка! Как само го сметна 4мин. и 27сек. не ми стана ясно...Лигавник не си взимай,щи дам от нашите - имаме ги доста!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Айде! И за английски ластик,бод "зад игла" и т.н. Боб чорбата се прави с предварителна заявка! Как само го сметна 4мин. и 27сек. не ми стана ясно...Лигавник не си взимай,щи дам от нашите - имаме ги доста!
                              Сметнах го, тъй като бившата ми работа беше в Овча Купел и рекорда ми е 5 мин и 14 сек ... но беше по време на трафик и ме хвана един светофар ... ако мина на всичките на червено, тъй като няма да има трафик мога да го взема за 4.17, но слагам 10 сек, за да намалям на светофарите да се огледам да не напрая ПТП
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Опа,грешка на клавиатурата - за боб яхния иде реч,не съм го запомнила правилно. За ютре шкембенце викам да забъркам и кюфтенца с бял сос. :D
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X