Пичове ще Ви изоставям , отивам да
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
floks
-
Denev86 написа:Да знам аз бах там,2-3 мин след удара.Ми уж ще има,те маи Румен Тонков и Врачанеца искали да легализират пистата.Ама според мен това са само слуховеТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
floks
лека на нощните птици мен морфей ме вика да му правя компания и наздраве на тез който отмарят с чаша хубаво питиеп.п живко ви се изгуби някъде миди скариди раци ли лови или цаца пържи кой го знай
Коментар
-
Еми незнам кво е станало после.Ама се очакаваше да се получи фал с тея гонки.То много хора взеха да идват от други градове да се гонят,и още повече да гледат.А организацията беше слаба много хора на самата писта стоят,а не беше лошо според мен нали,като се вижда че има наплив на хора да се огради самата писта и наблюдаващите да застанат зад нея.Ама то като се обърне каручката...то пътища много.[URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg
Коментар
-
Denev86 написа:Ти каде живееш в Ловеч гледам на снимките ти в гаража,това Бяло море ли или,гледам и колата добра пък не се сещам кои си ?!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
И аз не се сабирам с състезателите предпочитам да си пия ракията вместо да ми обесняват за колко мин. ходят до Плевен или колко дигат по пътя за Троян.Само за гонки като има ми званнат да ида че ми кеф да се пускам,не за толкова че да стана 1-ви колкото да се направя кефа Някои път ще напънем колите,то има още един фен от форума които идва по Ловеч и иска да доиде да си загрее гуменките с нас Трябва да вида дали кои още искаше и може да си направим нещо скромно с малак кръг от гости Аре пич аз ще гътам че едвавам гледам пък ще се чуваме из форума.Лека на всички ...[URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар