Оги, брадъре - съболезнования ... дано водата не е нанесла много поражения ... Относно хлебарките ... един път видях една такава огромна в една пицария и щях да припадна ... А приятелката на братовчед ми ми разправяше как в предната им квартира ги чувала вечер как ходят ...П.С. Оги - препоръчвам да смениш смесителя ... от 30 лв китайски до 50-60 лв по-читави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Valiosport написа:Не ви ли се доспа бе хора Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ехооо нощните птици има ли някой на клона ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Смесителя няма нищо общо. Имам отделни кранчета за топла и студена вода. Това на топлата е съвсем керамично. Това на студената също. Има едно тефлоноо уплътнение, което се държи с една пластмасова шайба, като зегерка почти. То не беше поставено добре, явно фабричен дефект, и не е притискало уплътнението достатъчно добре, и то започва да пропуска.
Коментар
-
ogi28b написа:Смесителя няма нищо общо. Имам отделни кранчета за топла и студена вода. Това на топлата е съвсем керамично. Това на студената също. Има едно тефлоноо уплътнение, което се държи с една пластмасова шайба, като зегерка почти. То не беше поставено добре, явно фабричен дефект, и не е притискало уплътнението достатъчно добре, и то започва да пропуска.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
bachev написа:Аз мисля, че е време за тая тема. Та къде сте бе мойте ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
То и Аз съм тукAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Е как няма да позная.За има няма седмица тва май ти е третата нощна ! Може и да бъркам. :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар