Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Valiosport написа:
    Добре бе сменяме темата например кога Ичкин ще смени аватара си ?
    Ехххххх че хубава тема.Бате смени го бе !
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Тъка ... Принко ... разликата е Метър и 7 санта между двете ... но вътре комфорта - несравним Вальо - вземете някакво общо решение за датата, а аз ще се погрижа да ви опровергая :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
        Тъка ... Принко ... разликата е Метър и 7 санта между двете ... но вътре комфорта - несравним Вальо - вземете някакво общо решение за датата, а аз ще се погрижа да ви опровергая :D
        Ама за аватара нищо не казваш ! Според мен по-добре либра.JTD естествено !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Ichkin написа:
          Ичкин какъв комфорт какви 7 санта направо ме уби нищо не разбрах от това което каза
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Фиат Купето си е Фиат Купе :D малкото Ферари пък и такъв мотор 2.0 20v Turbo не се среща под път и над път Аз например бих му сложил мотора на типото Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Valiosport написа:
              Фиат Купето си е Фиат Купе :D малкото Ферари пък и такъв мотор 2.0 20v Turbo не се среща под път и над път Аз например бих му сложил мотора на типото Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
              Взимаш,криеш,догодина регистрираш !

Коментар

Честно да ти кажа бих му сложил мотора на типото малко ще трябва да се преправи че съединитела на 20v Turbo е хидравличен не знам захващането дали е същото като на типото но едва ли и то е същото и така няма да регистрирвам няма нищо :D

Коментар

Принко - не се излагай, брадъре ... Тезис със 2.4 ЖТД - неочаквано добра комбинация ... няма такава лимузинка :P
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Какво ви харесват тея дизели не знам

Коментар

Ichkin написа:
                      Принко - не се излагай, брадъре ... Тезис със 2.4 ЖТД - неочаквано добра комбинация ... няма такава лимузинка :P
                      http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1122864053499750 1&f1=detailsМногооо,мнооого голямо брат !

Коментар

Е няма 5 метра бе кво мрънкаш ... ама пък е Ааааадски як :PИ тоя е без кожа ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                          Е няма 5 метра бе кво мрънкаш ... ама пък е Ааааадски як :PИ тоя е без кожа ...
                          Не,аз тая обувя я дадох просто така за пример.Бе щом си я харесъл няма измъкване.

Коментар

Щом ме кефи повече и от алфата - прави му сметка :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Вие си чатите, ама аз току що се събудих от течаща вода в банята - нещо е избила керамичната глава на душа, и както не ми работи кранчето за спиране точно на топлата вода, която глава се пре***, направо се видЕх в приключение. Газ до мазето да спра централно водата на целия вход, а там какви хлебарки се разхождахааааа, майкооооо, като запалки ! Толко дълги! Такава хлебарка не бех виждал. Даже ме беше страх да ги убия. Спрях водата, от там - газ нагоре, свалям главата и на топлата и на студената вода, и гледам - 1:1 , само дето като надуя с въздух с уста на топлата, и пропуска, а студената - не. Оказа се че се разглобява лесно, разглобих я, сглобих я, притиснах хубаво всички детайли, и май се оказа че проблемът е в тефлоновото уплътнение, или в керамичната част зад него, явно се е поразместила, не разбрах, но сглобих, надух с уста, и не пропускаше. Монтирах, но този път - здравата на топлата вода, а тая дето правих - на студената, ако има проблем, да си спра само при мен водата. Газ до мазето, пуснах водата, газ обратно горе, и се оказа че нищо не тече отникъде. Сглобих всичко , сега се ослушвам да не протече пак. Само дето се разсъних, и викам - чакай да ви споделя тази увлекателна история. А тия хлебарки, лееелееее, нЕма такива !!! Като 2 батерии от 9 волта, една пред друга, почти. Айде, ще пробвам да спя, че след малко тряа ставам .

Коментар

ogi28b написа:
                                Вие си чатите, ама аз току що се събудих от течаща вода в банята - нещо е избила керамичната глава на душа, и както не ми работи кранчето за спиране точно на топлата вода, която глава се пре***, направо се видЕх в приключение. Газ до мазето да спра централно водата на целия вход, а там какви хлебарки се разхождахааааа, майкооооо, като запалки ! Толко дълги! Такава хлебарка не бех виждал. Даже ме беше страх да ги убия. Спрях водата, от там - газ нагоре, свалям главата и на топлата и на студената вода, и гледам - 1:1 , само дето като надуя с въздух с уста на топлата, и пропуска, а студената - не. Оказа се че се разглобява лесно, разглобих я, сглобих я, притиснах хубаво всички детайли, и май се оказа че проблемът е в тефлоновото уплътнение, или в керамичната част зад него, явно се е поразместила, не разбрах, но сглобих, надух с уста, и не пропускаше. Монтирах, но този път - здравата на топлата вода, а тая дето правих - на студената, ако има проблем, да си спра само при мен водата. Газ до мазето, пуснах водата, газ обратно горе, и се оказа че нищо не тече отникъде. Сглобих всичко , сега се ослушвам да не протече пак. Само дето се разсъних, и викам - чакай да ви споделя тази увлекателна история. А тия хлебарки, лееелееее, нЕма такива !!! Като 2 батерии от 9 волта, една пред друга, почти. Айде, ще пробвам да спя, че след малко тряа ставам .
                                Всяка вечер убивам по една такава хлебарка в банята !

Коментар

Working...
                                X