Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Valiosport написа:
    Ичкин аз пък не съм разбрал кога си челосал пунтиака много ли е ударен
    Утре на огледа ще ти кажа ... видимо е само предна броня, радиатор ... е такива работи ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Много катастрофи станаха напоследък. Ние тука се събираме на едно село до Ловеч Дойренци се казва всеки петък там има гонки и стана една катастрофа ама доста по сериозна пострадаха 4 човека от които едно малко детенце
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Е това вече е гадна работа ... аз и да се утрепа ... поне се надявам да съм сам ... кат возя други карам по внимателно ма кат съм сам ... Шуми мой се учи :D
        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ти ако ти кажа как стана всичко ... Значи един моторист кара на задна гума с една R-1-ица и върви срещу едно момче от публиката момчето си паркираше на заден и моториста не го вижда и се удря в него в колата му и после мотористите изкарват момчето и го бият и е със черепно мозъчна травма и 4 човека от публиката пострадаха от удара на мотора в колата

Коментар

Е смятай да съм бил там със бойното ми снаражение ... в такива моменти ми пада пердето и понякога се радвам, че нямам разрешително да си нося пушкалата насам натам, защото тия да са го отнесли ... недай си боже да съм бил с помпата ...
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Наистина не постъпиха правилно и това е момче на 19 години което нямаше никаква вина и най-лошото е, че всеки стои да гледа сиир, но никой не се намеси поне да ги разтърве и като дойде Полиция всички се ометоха

Коментар

Ichkin написа:
                Е смятай да съм бил там със бойното ми снаражение ... в такива моменти ми пада пердето и понякога се радвам, че нямам разрешително да си нося пушкалата насам натам, защото тия да са го отнесли ... недай си боже да съм бил с помпата ...
                Аз откога говоря,че човек трябва да има минимум една бухалка в колата ! Онзи ден,когато пътувах до Елхово,минахме през Раднево и селата.Е не е истина,колко пъти ни отнеха предимство в селата.То да беше един път ами Питам сега аз,как да не слезна,да го възпитам по мой си начин ?
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ми един да е скочил, всички са щели да скочат ... предполагам ... но и аз да бях едва ли щях да скоча ... на приказки всичко лесно - нали знаеш Виж ако ми е бил познат или нещо ...
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Princo написа:
                    Ichkin написа:
                    Аз откога говоря,че човек трябва да има минимум една бухалка в колата ! Онзи ден,когато пътувах до Елхово,минахме през Раднево и селата.Е не е истина,колко пъти ни отнеха предимство в селата.То да беше един път ами Питам сега аз,как да не слезна,да го възпитам по мой си начин ?
                    Аз кат се прибирах от морето ... еди с едно волво пред мене ... кара що-годе с мене ... което значи бързичко И на няколко пъти само оня горе го спаси ... тръгва да изпреварва абсолютно безнадеждно и в последния момент се прибира ... без да изпревари ... И кат го изпреварих кво да видя ... някъв със забрадка ... На светофара на Нова Загора ми идеше да сляза и да го набия да не утрепе някой друг ... но уви ... не го направих
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Princo написа:
                      Ichkin написа:
                      Не е точно така аз имам бухалка в типото. Нали знаеш че в чуждо село и керемидите бият не се знае на какви ще попаднеш аз си имах разправии точно с тези неща повярвай ми не е това начина. Един път ще раздадеш справедливост два пъти и на третия може нещо на теб да ти се случи по добре си карай внимателно дори и с предимство да си като видиш че няма да спира спри си ти изчакай и да ти е мирна главата аз така правя

Коментар

Пълно е с глупаци брат.И още повече с жени ! Баща ми кара типото с 130,зад нас бмв 320 от новичките.Тътри се зад нас и на възможно най-тясно място ни изпревари.Гледам укукорен жена ! Някъв пък си кара по средата на плътното,ич не му пука за нищо !
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Valiosport написа:
                          Princo написа:
                          Ichkin написа:
                          Не е точно така аз имам бухалка в типото. Нали знаеш че в чуждо село и керемидите бият не се знае на какви ще попаднеш аз си имах разправии точно с тези неща повярвай ми не е това начина. Един път ще раздадеш спреведливост два пъти и на третия може нещо на теб да ти се случи по добре си карай внимателно дори и с предимство да си като видиш че няма да спира спри си ти изчакай и да ти е мирна главата аз така правя
                          Абе,като видя че някой мутра ми сече пътя,нема му скачам,в един момент просто ти писва ...

Коментар

Принко аз специално познавам хора които карат с купени книжки пък и да не са купени масово никой не спазва било то знаци и така си карат. Баща ми е TIR-аджия и пътува постоянно и съм виждал какви ли не идиоти по пътищата и на толкова катастрофи съм се нагледал че просто вече няма нещо което да ме изненада Моя съвет е карай си типото полекичка и аз го карам като ракета но преценявам къде може и къде неможе

Коментар

Valiosport написа:
                              Принко аз специално познавам хора които карат с купени книжки пък и да не са купени масово никой не спазва било то знаци и така си карат. Баща ми е TIR-аджия и пътува постоянно и съм виждал какви ли не идиоти по пътищата и на толкова катастрофи съм се нагледал че просто вече няма нещо което да ме изненада Моя съвет е карай си типото полекичка и аз го карам като ракета но преценявам къде може и къде неможе
                              Аз в момента си карам нелегално на полигонче От догодина легално :P И повярвай ми,баща ми е фотограф,и е снимал толкова катастрофи ... На тоя полигон за 5-6 месеца имам навъртяни към 200 км,ако не и повече,3 пъти щяха да ме блъснат при положение че се оглеждам супер много !

Коментар

Стига злоба, стига бухалки. :D
                                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Working...
                                X