Valiosport написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ти ако ти кажа как стана всичко ... Значи един моторист кара на задна гума с една R-1-ица и върви срещу едно момче от публиката момчето си паркираше на заден и моториста не го вижда и се удря в него в колата му и после мотористите изкарват момчето и го бият и е със черепно мозъчна травма и 4 човека от публиката пострадаха от удара на мотора в колатаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Е смятай да съм бил там със бойното ми снаражение ... в такива моменти ми пада пердето и понякога се радвам, че нямам разрешително да си нося пушкалата насам натам, защото тия да са го отнесли ... недай си боже да съм бил с помпата ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Е смятай да съм бил там със бойното ми снаражение ... в такива моменти ми пада пердето и понякога се радвам, че нямам разрешително да си нося пушкалата насам натам, защото тия да са го отнесли ... недай си боже да съм бил с помпата ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Ichkin написа:Е смятай да съм бил там със бойното ми снаражение ... в такива моменти ми пада пердето и понякога се радвам, че нямам разрешително да си нося пушкалата насам натам, защото тия да са го отнесли ... недай си боже да съм бил с помпата ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Princo написа:Ichkin написа:Е смятай да съм бил там със бойното ми снаражение ... в такива моменти ми пада пердето и понякога се радвам, че нямам разрешително да си нося пушкалата насам натам, защото тия да са го отнесли ... недай си боже да съм бил с помпата ...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Пълно е с глупаци брат.И още повече с жени ! Баща ми кара типото с 130,зад нас бмв 320 от новичките.Тътри се зад нас и на възможно най-тясно място ни изпревари.Гледам укукорен жена ! Някъв пък си кара по средата на плътното,ич не му пука за нищо !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Valiosport написа:Princo написа:Ichkin написа:Е смятай да съм бил там със бойното ми снаражение ... в такива моменти ми пада пердето и понякога се радвам, че нямам разрешително да си нося пушкалата насам натам, защото тия да са го отнесли ... недай си боже да съм бил с помпата ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Принко аз специално познавам хора които карат с купени книжки пък и да не са купени масово никой не спазва било то знаци и така си карат. Баща ми е TIR-аджия и пътува постоянно и съм виждал какви ли не идиоти по пътищата и на толкова катастрофи съм се нагледал че просто вече няма нещо което да ме изненада Моя съвет е карай си типото полекичка и аз го карам като ракета но преценявам къде може и къде неможеТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Принко аз специално познавам хора които карат с купени книжки пък и да не са купени масово никой не спазва било то знаци и така си карат. Баща ми е TIR-аджия и пътува постоянно и съм виждал какви ли не идиоти по пътищата и на толкова катастрофи съм се нагледал че просто вече няма нещо което да ме изненада Моя съвет е карай си типото полекичка и аз го карам като ракета но преценявам къде може и къде неможеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар