Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е не искам да ги тормозя хората сега ... ко се появи някой - появи ... ко не - здраве да е ... Аз жилото знам, че не е скъпо, ама не знам какъв е тачака по смяната
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ичкин ето виж тука http://www.axm-auto.com/
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Мерси ... Питнайси лива ми искат ... Чудно ми е ако се пробвам аз да го сменя колко неща ще преева ... Ама ако не си намеря до тогава работа - ще разбера
        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Мале какво Купе се продава във форума ако имам пари веднага го взимам 2.0 20v Turbo за 3500 лв.

Коментар

Брааат ... не забравяй акциза на 220 коня
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Мале брато луд съм по тея Купе-та особено с този мотор не се намира под път и над път Аз не знам изобщо как се смятат тея аксцизи Ичкин ти нещо да кажеш по въпроса

Коментар

Valiosport написа:
                Мале брато луд съм по тея Купе-та особено с този мотор не се намира под път и над път Аз не знам изобщо как се смятат тея аксцизи Ичкин ти нещо да кажеш по въпроса
                http://www.pariteni.bg/Calcs/13/37693cfc748049e417.html
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ам ... щях да ти поразясня, но не и по-точно от Принко ... не си заслужава Аз пък като че ли вече се отказвам от 147цата и си харесвам Тезиса ... Ъмъ тряя да спра да мисля за коли преди да ми додат паричките ... че вече че издивеем
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Мерси Принко сега ще погледна Много ме съблазнява това Купе като знам мойто типо как върви а е 110 кончета а това е 220 двойно повече Тая нощ май ще го сънувам

Коментар

Ъъъъ аз кво да кажа за Алфичката ... дет мисля да я прая 180 а ся карам 60
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Valiosport написа:
                        Мерси Принко сега ще погледна Много ме съблазнява това Купе като знам мойто типо как върви а е 110 кончета а това е 220 двойно повече Тая нощ май ще го сънувам
                        Предполагам сам разбираш че тая кола не е за всекидневието ? Взимаш я,държиш я някъде на скрито,и догодина я регистрираш.Догодина акциза отпада !
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Ехеее 9720 лева го изчислявам толкова ли е или аз съм в грешка

Коментар

Valiosport написа:
                            Ехеее 9720 лева го изчислявам толкова ли е или аз съм в грешка
                            Горе-долу толкова.

Коментар

Ти си в грешка ... там са киловати а ти пишеш конете ... Към 5000 лева мисля че ще дойде без да го смятам
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                                Ти си в грешка ... там са киловати а ти пишеш конете ... Към 5000 лева мисля че ще дойде без да го смятам
                                Пиша го 162 KW

Коментар

Working...
                                X