Т’ва с чорапите е голем тачак ... после кат тряя да ги сортирам и ми е много тегаво ... особено както обичам да простирам ... Решил съм да почна да си купувам еднакви чорапи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ichkin написа:Т’ва с чорапите е голем тачак ... после кат тряя да ги сортирам и ми е много тегаво ... особено както обичам да простирам ... Решил съм да почна да си купувам еднакви чорапиNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Ichkin написа:Като се прайме на домакини ... аз до ся па мих чашите :DМани мани ... тряя си зимам мома вече ... ма коя че се прееве да ме земе мене ... Не и блазяNOW: ???
Коментар
-
Ichkin написа:Абе ... ти мъж търсиш ли си ?!? Ама то присмял се хърбел на щърбел май стана Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Това което не правя аз обаче е да гладя ... скаран съм с ютията, ама ногоNOW: ???
Коментар
-
Вальо - има има :PБрадъре светкос ... явно сме с една съдба :DСамо, че освен че не мога да гладя ... няма и да се науча, защото не виждам смисъла ... бившата ми работа /тази която напуснах преди 3 дни/ изискваше да съм официално облечен - с панталонче и ризка ... и всичките шефове ги бях обучил да не ми правят забележка за гладенето ... просто няма да я бъде :DСега пък си търся някъде барманче ... проста работа без отговорности и свързана с веселие :PFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар