Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Т’ва с чорапите е голем тачак ... после кат тряя да ги сортирам и ми е много тегаво ... особено както обичам да простирам ... Решил съм да почна да си купувам еднакви чорапи
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
      Т’ва с чорапите е голем тачак ... после кат тряя да ги сортирам и ми е много тегаво ... особено както обичам да простирам ... Решил съм да почна да си купувам еднакви чорапи
      Аз така правя от много време. Само да има сега 2-3 чифта различни. Всичко останало е един модел. :D
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Като се прайме на домакини ... аз до ся па мих чашите :DМани мани ... тряя си зимам мома вече ... ма коя че се прееве да ме земе мене ... Не и блазя
        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
          Като се прайме на домакини ... аз до ся па мих чашите :DМани мани ... тряя си зимам мома вече ... ма коя че се прееве да ме земе мене ... Не и блазя
          О, това го направих също, преди 30 мин. Вече ми се ляга, ама чакам центрофугата да свърши и после 10 мин да отпусне и айде стана 3 часа... А утре сме и на работа. А на 11 септември имам поправка, още не съм отварял да уча... Пу...

Коментар

Абе ... ти мъж търсиш ли си ?!? Ама то присмял се хърбел на щърбел май стана Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Това което не правя аз обаче е да гладя ... скаран съм с ютията, ама ного
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Има ли хора тук
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Ichkin написа:
                Абе ... ти мъж търсиш ли си ?!? Ама то присмял се хърбел на щърбел май стана Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Това което не правя аз обаче е да гладя ... скаран съм с ютията, ама ного
                Човече, помислих си го. Все едно два педала застанали и си споделят! ХАХАХАХАХАХАХА Ама викам айде, ще се въздържа... Но и ти си се сетил... хахаха А иначе аз рядко гладя, ако съм с чанта на мен директно обличам и паля... Не, че не мога, мързи ме. Хващам ютията само, когато положението е плачевно. :D

Коментар

Вальо - има има :PБрадъре светкос ... явно сме с една съдба :DСамо, че освен че не мога да гладя ... няма и да се науча, защото не виждам смисъла ... бившата ми работа /тази която напуснах преди 3 дни/ изискваше да съм официално облечен - с панталонче и ризка ... и всичките шефове ги бях обучил да не ми правят забележка за гладенето ... просто няма да я бъде :DСега пък си търся някъде барманче ... проста работа без отговорности и свързана с веселие :P
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Добре че не съм сам Момчета продава се една пунтарка 1.4 GT

Коментар

Аааа не, не ... такива сапунерки-самолети въобще не искам ... аз мойто си едва го удържам, ти за по - яко ме набиваш ... мани мани :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                        Аааа не, не ... такива сапунерки-самолети въобще не искам ... аз мойто си едва го удържам, ти за по - яко ме набиваш ... мани мани :D
                        Пунтака е кукла с оригинален тунинг на Абарт ярко червен 133 к.с. :P

Коментар

Стига де ... стига че ще ме накараш да бартеросам мойто за т’ва и ще се прибия нейде :D
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Твоето е по ново като гледам с какъв мотор е

Коментар

1.9 чист дизел
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Май ще ходя да спа