Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rosi написа:
    аз помислих че загорих онази работа
    Не бе Роси това е аромата на маслото на пуканките
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

верно бе

Коментар

rosi написа:
        Ichkin това да не е било любов от пръв поглед- майтап ама на теб не ти е до майтап
        Ааа не не ... при мене ташак със всичко се прави ... няма проблемация ... Бачев ... кво стаа бро ... виждам, че оная вечер за моя сметка сте се смяли ... Давайте в същия дух
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
          rosi написа:
          Ichkin това да не е било любов от пръв поглед- майтап ама на теб не ти е до майтап
          Ааа не не ... при мене ташак със всичко се прави ... няма проблемация ... Бачев ... кво стаа бро ... виждам, че оная вечер за моя сметка сте се смяли ... Давайте в същия дух
          Че как.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

то и при мен оня спря на майтап в мойта мара добре че ми напука само боята- егати и тапанара

Коментар

rosi написа:
              то и при мен оня спря на майтап в мойта мара добре че ми напука само боята- егати и тапанара
              Е аз на майтап влязох в 180 градусов завой с 50 ... и на майтап дупката ми разеба баланса ... на майтап се врътнах и на майтап треснах мантинелата ... Най ми беше гадно, че перфектните изпреварвания с къса видимост които направих преди това ... хората после дали са се сцепили да ми се смеят А ако е имало малко дете е имало - "Виж защо не трябва да караш бързо като тоя батко"
              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Наздраве, дружината. Кат’ гледам сте се събрали на сладко с пуканки. и си говорите за катастрофи

Коментар

да ама аз вървя и го гледам оня левчо как дава назад и както си виках тоа ще ми удари колата така и стана дори и не спря да види какво става - а ако имаше дете нямам претенции да съм голям шофьор но гледам да съм внимателна поне малко

Коментар

///// написа:
                    Наздраве, дружината. Кат’ гледам сте се събрали на сладко с пуканки. и си говорите за катастрофи
                    Хайде по същество
                    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

да нещо такова :P а ти къде изчезна

Коментар

T_SHOW написа:
                        ///// написа:
                        Хайде по същество
                        Та за какво ставаше въпрос шефе ?
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

rosi написа:
                          да ама аз вървя и го гледам оня левчо как дава назад и както си виках тоа ще ми удари колата така и стана дори и не спря да види какво става - а ако имаше дете нямам претенции да съм голям шофьор но гледам да съм внимателна поне малко
                          Е ... и аз като карам друг човек карам в пъти по внимателно ... е пак не по ЗДП но ... не и като съм сам през петрохан
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Таз вечер сте несериозни
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

какво става, маниаци? аз още съм буден, чакам прането да свърши, че да го простря... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Няма кой да ме изпере, сам мъ остайха и сига мъ домързя да пира на ръка и айде сичкото бело у пиралнятъ. :D 100 чофтъ чопари, братчи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X