rosi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
floks
-
rosi написа:Ichkin това да не е било любов от пръв поглед- майтап ама на теб не ти е до майтапFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:rosi написа:Ichkin това да не е било любов от пръв поглед- майтап ама на теб не ти е до майтапAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
floks
Коментар
-
rosi написа:то и при мен оня спря на майтап в мойта мара добре че ми напука само боята- егати и тапанараFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
floks
да ама аз вървя и го гледам оня левчо как дава назад и както си виках тоа ще ми удари колата така и стана дори и не спря да види какво става - а ако имаше дете нямам претенции да съм голям шофьор но гледам да съм внимателна поне малко
Коментар
-
floks
-
T_SHOW написа:///// написа:Наздраве, дружината. Кат’ гледам сте се събрали на сладко с пуканки. и си говорите за катастрофиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
rosi написа:да ама аз вървя и го гледам оня левчо как дава назад и както си виках тоа ще ми удари колата така и стана дори и не спря да види какво става - а ако имаше дете нямам претенции да съм голям шофьор но гледам да съм внимателна поне малкоFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
какво става, маниаци? аз още съм буден, чакам прането да свърши, че да го простря... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Няма кой да ме изпере, сам мъ остайха и сига мъ домързя да пира на ръка и айде сичкото бело у пиралнятъ. :D 100 чофтъ чопари, братчи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар