rosi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
floks
ами да си ми писал на лично след като ти е толкова мъчно работя само 2 смяна и се прибирам късно а сутрин ти когато си станал с кафе аз спя
Коментар
-
floks
-
rosi написа:ами да си ми писал на лично след като ти е толкова мъчно работя само 2 смяна и се прибирам късно а сутрин ти когато си станал с кафе аз спяAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
-
Щом казваш, ще ти се доверя .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Как без директор бе, все едно без бригадир и вярната Му бригада, то цялата работа отива по дяволите и нито план ще преизпълним нито нищоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
floks
-
rosi написа:уф исплаших се помислех че сладкото ми изкипяAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
floks
-
rosi написа:уф исплаших се помислех че сладкото ми изкипяПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
floks
-
rosi написа:да Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 искаш ли да ти пратя малкоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар