Ето как да са обясните в любов на една циганка:1.Желая тъ. Аз шъ знайш моа сам сиганин, ам та аресаах. Ша идвам а таа крадна. На ръце ща нося цял сигански живот.2.Ам и коня шаа пордавам само да та притежавам. На море шат та водя после. Сиганчета 5 ша си имаме,сичките кат теб убави.3.И да знаийш ча ща обичам лудо цял живот. Много жица шаа крадна и ща гледам кат сарица!4.Ам нищо де. Ти си красива. Аз не съм виновен,затова утре ша отивам на Лондон на Англията в стокова борса. Ша заложа и мечката даже, само и само дат та видя5.И цял живот ша пейм и са веселим. Ша ти пускам на Лиили Ванова парчета да слушаш и за любов да си мислиш!6.Ти си мноо хубаава да знаиш. Чак сърцето ми хлопа. Ма и коня ма гледа на криво вече. Мож да ревнува ,знам ли?Конска му работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нали знаете кой цяла вечер няма да спи :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
И още:9.Силдурана си ти. Ma се сън не мъ фаща.Каат затварям очи и ги отварям щот се теб виждам! Днес стаам рано аз и прао при бат Юли. Да го видя щот зарад теб не съм спал цялата вечерта. На тъй си е,Се съ въртях на едната старана. Сън не съм спал.Ааам бат Юли кат вика по ухото ми тихом. Маа да некаеш някъде. Няма да бииш камбаните нали?шаа ти пиша с малки букви дан не на чyе някой. И вика на мене по ухото. Даа трагвам на летището и огледам самулетите. Те фалит ша прихващали,то сеа туй модерно. Да сме краднели един саамлет. Викам аз ейй,бат юли та ти си гений бе. Кът айнщайна си. Тихо вика бая алумин ша падне. А го дърпаш с москвича вика до тука. Ама на.то кът са закучи една работа. Аз наа лятото да зема че боядисах москвича червен и го пордадох заа цветни метали.На се късмет да нямам.))10.Ам ша тренирам аз сеа. От утре шъ почвам. Щот бат Юли се вика 5 кила алумин съм не можел да дигам. )) С мечката шъ са боря,та як да ставам. Ма и тя мечката еднааа.За нищо не става. Кат са е научила само чалга да играй. Аз и викам-Я ела дас са сбориме,а тя кат са изправя и дига лапи,върти дупе и реве: Шатрата,Шатрата....Малее е,Ужас. Само ляб дет яде!11.Ходихме даа ккраднем малко жица. Ам то жица нема вече. То кот имаше го краднахме. То Варната затуй нема ток. На тъмно спим Ма железо бол. Ний краднахме кулуматорите на подводниците на флотата и сеа само железото остана. Ам не моем го зеем щот ша тежи. Бaат Юли вика даа фъргам окото на едната подводница и той щял да я дърпа с Фиата,тук на Топлото вода в езерото, до сиганското маала. Ша да я разкулачим за бързо. Ам другото подводница да не я закачам. Че само тя остава.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Valiosport написа:Princo написа:Естествено !!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар