Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Тука съм бре, Ирке - АЛОХА :PМоето мие малко одрана броничката ... то си беше одрано там отстрани от майката преди ... нищо ми няма май- той ме фрасна по-скоро в гумата с неговата броня ... ама въпроса е, че келемето не спря ... Извинявам се и аз сам на 12 години, ама съм научен, че като се изакам после трябва да си почистя ... с извинение ....Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
evgeni85 написа:абе....забелязах че все едни и същи мутри пишат по късните часове Колегите за мутри ли ги мислиш?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ichkin написа:Тука съм бре, Ирке - АЛОХА :PМоето мие малко одрана броничката ... то си беше одрано там отстрани от майката преди ... нищо ми няма май- той ме фрасна по-скоро в гумата с неговата броня ... ама въпроса е, че келемето не спря ... Извинявам се и аз сам на 12 години, ама съм научен, че като се изакам после трябва да си почистя ... с извинение ....Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми то е така де,ама тоя явно не е научен. Сере и бега. Нищо не каза по морето ко стаа? Били те засекли с неква жЕна из плажа...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Уууу,браточка, не помня кой го беше писал във " Видях те,ти ли беше?"Влез, върни 4-5-6 страници назад и ще разбереш. Тъкмо щях да те питам на различните плажове с различни жени ли ходиш? Пичове, пак се олях тая вечер и мисля да се мятам.Лека от мен!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
хахах няма да мога да запса спокойно имам предупреждение за САМП то как да не направя САМ пуснал ми в фиат форум голф 3- да се продава как няма да се нервирам що не пусне голафа си в VW CLUB или там каде трябва аа :@:@:@:@:@:@:@:сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Е вие не разбрахте че безмислените спамове по темите се наказват ... Ако беше дал линк към обявата,и тогава да прайш коментар никой нямаше да ти слага предупреждение :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар