Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз няма да спя.В тая жега Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Има ли някой ? Сега е 4.Аре малко да си поприказвам сам.Тая вечер беше ясно че няма се спи,и както си се ровя из нета - токов удар.Побеснях.Нета спря.Ма сега се оправи всичко Айде към 5 пак ше попитам дали няма някой буден :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:Има ли някой ? Сега е 4.Аре малко да си поприказвам сам.Тая вечер беше ясно че няма се спи,и както си се ровя из нета - токов удар.Побеснях.Нета спря.Ма сега се оправи всичко Айде към 5 пак ше попитам дали няма някой буден :DEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Жега голяма.Ся като че ли се разхлади малко ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Може и да легна малко ... ма по-късно :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
И аз не спах,карах цяла нощ ама вече съм си в България...А добре заварилиFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Жоре, добре дошъл брадъре :P Princo, днес в Стара Загора една тигра ме забърса отзад отдясно, аз набих кучките, слязох, оня намали ... видя ме, че съм гол до кръста и бесен и отпраши с 300 ... Таз Стара Загора не ми е на късмет ... Та как викате сте вие :PFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Жоре, добре дошъл брадъре :P Princo, днес в Стара Загора една тигра ме забърса отзад отдясно, аз набих кучките, слязох, оня намали ... видя ме, че съм гол до кръста и бесен и отпраши с 300 ... Таз Стара Загора не ми е на късмет ... Та как викате сте вие :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Оглеждай се за червена тигра кабрио със интервенция отпред отдясно ... и ми я посочи ... да му покажа как не се спира в такива случаи ... горкото пунти ... чак ми стана жал ... А помеждудругото - слизайки от един бордюр си паднах на гърнето ... и сега руча като перничанин ... чак ме е срам :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар