Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми добро! Оф, с тоя аватар значииии... Премрежва ми се погледът!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

coolboby написа:
      coolboby написа:
      Час и нещо се въртя в леглото и не мога да заспя! Трудно ще вляза в режима 23:00-24:00ч. лягане и 07:30 ставане... Сега ми е трудно да заспя по-рано от 04:00ч. Пускам си 72 епизод на Перла!
      Добро утрео
      Леле, ама ти верно не си спал...
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Мне...и пътувай ей ся. А ми се спи адски много! Да се похваля поне едно нещо хубаво се случи. Гоних се с една мацка с черно браво с пернишка регистрация...до 150 и после я загубих назад...

Коментар

SokOtPraskova написа:
          coolboby написа:
          coolboby написа:
          Час и нещо се въртя в леглото и не мога да заспя! Трудно ще вляза в режима 23:00-24:00ч. лягане и 07:30 ставане... Сега ми е трудно да заспя по-рано от 04:00ч. Пускам си 72 епизод на Перла!
          Добро утрео
          Леле, ама ти верно не си спал...
          Добре е да знам че има хора кат мене дет си лягат и 4 Няква утеха е :D
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе хора, навън е още светло.Предлагам спам темата да я кръстим "Занимание за през деня - ДНЕВНА ТЕМА"

Коментар

Ванга

Коментар

Мен ми е обърната представа денем ли е нощем ли е... Даже сега се сещам, че по това време още нямаше да съм станал от сън!

Коментар

Аййде и през деня ли се подкарахте
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Сефте!
                    Ванга

Коментар

Гледам че няма таласъми тая вечер. А пък аз си правя супер хитри планове къде да се спасявам от жегата в събота и неделя. Няма начин, ще бягам на някъде у гората.Вече съм приготвил палатката.PS. На форума часовникът му май е с един час назад. Защото гледам че в момента е 23:34. Трябва форума да цъка малко по-бързо тая нощ за да навакса един час.
                      Bravo 1.6 / 16

Коментар

Riki888 написа:
                        Гледам че няма таласъми тая вечер. А пък аз си правя супер хитри планове къде да се спасявам от жегата в събота и неделя. Няма начин, ще бягам на някъде у гората.Вече съм приготвил палатката.PS. На форума часовникът му май е с един час назад. Защото гледам че в момента е 23:34. Трябва форума да цъка малко по-бързо тая нощ за да навакса един час.
                        Браво колега, и аз ще бягам на палатка в събота.Ще ходим на реката до Китен и ще има луди луди жаби
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе,таласъми има ,ама не се обаждам,че гледам другите ги няма и викам стига аз съм ги ръчкала.
                          Ванга

Коментар

Малко полу-талъсаъм съм тази вечер.От сряда не съм се наспал като хората и утре пак се очертава едно чудо.Отивам да се къпя и си лягам кат животно да се наспа и да събирам сили за утре.Лека нощ от мен.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

От миналата седмица гледам прогнозата за времето - слънце ли са нарисували метеоролозите за тая събота и неделя или облаци. Гледам има слънчица нарисувани и си викам - не е за изпускане, времето ще бъде страхотно. Две !!! седмици пестя от закуски да има за бензин за събота и неделя. Направо съм отслабнал, а бе ... без малко да изчезна.
                              Bravo 1.6 / 16

Коментар

пичо ве ко стаа кво прайте ас например се мъчa да се сдобря с мойта но без упех ;[ ;[ ;[
                                сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Working...
                                X