Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    nai7 написа:
    SokOtPraskova написа:
    nai7 написа:
    Ела до Бургас имам 2 къщи все някъде ще те вместя и интернет ще ти пусна.
    Идвам, ама спокойно за интернета - ще си хващам wireless-а от вкъщи Иначе е доста страшно навън...а и чак сега осъзнавам какво им е тясно на хората, като возя някой отзад Дано не ме утрепа някой нощеска, шот’ в Неделя заминавам за тъй желаното моренцеееееееееееее /След това може да ме трепят колкото си щаат/
    Внимавай колежке вземи се някой оръжие у теб,ко ше праим после без най-хубавата ни колежка.
    Е, как какво... ми всички преставате да карате Фиати, за да запазите спомена за мен чист и неопетнен Амин! Умирам си от шубе, доста е тъмно и всяко тропване и кучешки лай ме побъркват...ако не се явна следващите дни или съм на море и не ми пука за нищо, или съм наденала дървения костюм..
    После кой ще ни прави палачинки
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Днес преди да ме изгонят пак правих..батко ми изяде над 10 - егати халата..
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
        А на нас не правиш
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

А защо си изгонена, и кой е тоя дето ще остави млада девойка да спи сама в кола ? Ако искаш ела пред нас, няма къде да спиш, пак ще си спиш в колата, ама ще ти пусна интернет, ама с ниска скорост.

Коментар

ogi28b написа:
            А защо си изгонена, и кой е тоя дето ще остави млада девойка да спи сама в кола ? Ако искаш ела пред нас, няма къде да спиш, пак ще си спиш в колата, ама ще ти пусна интернет, ама с ниска скорост.
            Хахахаха добра оферта
            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Жива ли си колежке????????

Коментар

Колко да е жива? Най-много вкоченена и сега ако батко й продаде пунтото ще върви с бонус на задната седалка - руса аларма с безжичен интернет.
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Тая тема тряба да я кръстим "нощно - сутрешна".
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Suppish написа:
                    руса аларма с безжичен интернет.
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

nai7 написа:
                      SokOtPraskova написа:
                      Жива съъмм, жива там на Балкана Всичко ме болии и много ми се спи..ама така ми се иска да полегна на някое легълце поне 15-тина минутки.. А на въпроса на Оги кой ме е изгонил -> имам вечни пререкания с родителите си по разни теми, затова така се получава от време на време..

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        nai7 написа:
                        SokOtPraskova написа:
                        Жива съъмм, жива там на Балкана Всичко ме болии и много ми се спи..ама така ми се иска да полегна на някое легълце поне 15-тина минутки.. А на въпроса на Оги кой ме е изгонил -> имам вечни пререкания с родителите си по разни теми, затова така се получава от време на време..
                        Квартирата е добро решение на първо време. Реално погледнато ако сложиш чертата по-добре е апартамент на лизингГг, само че там вече други фактори определят дали е сигурно и т.н. А иначе и аз нещо имам спор с родителското тяло, и тъпото е, че сам почвам да се чувствам излишен, а като спомена за квартира и нещо омекват нещата.
                        MB 280 S W108 67' - pickUp
                        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                          SokOtPraskova написа:
                          nai7 написа:
                          SokOtPraskova написа:
                          Квартирата е добро решение на първо време. Реално погледнато ако сложиш чертата по-добре е апартамент на лизингГг, само че там вече други фактори определят дали е сигурно и т.н. А иначе и аз нещо имам спор с родителското тяло, и тъпото е, че сам почвам да се чувствам излишен, а като спомена за квартира и нещо омекват нещата.
                          Аз отдавна искам да се изнеса, но има и разни други обстоятелства. Можеби към края на есента ще се осъществи...А за апартамент на лизинг, не мисля изобщо - след около година и половина ще завършат моя. А. до тогава мисля, че мога съвсем спокойно да експериментирам...защо да не ида и в друг град.. Живота е пред мен

Коментар

Хайде сега всеки да си представи града да дойде сокчето в него !

Коментар

еее разгеле доживях сокчето да се изнесе от моя град
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Princo написа:
                                Хайде сега всеки да си представи града да дойде сокчето в него !
                                Сокче,добре дошла в Нюрнберг :D
                                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Working...
                                X